en massa soppa bara...

        

Lätt den godaste lunchen eller middagen när man inte har ork att stå i köket =)


http://www.campbells.se/


Jag är helt besatt i Blå Bands nya färdiga soppor som man kan köpa. det började med Kantarellsoppan - himmelsk god. Sen testade vi dom andra kylda sopporna; och Kyckling och Skärgårdssoppan är helt ok - men den där ädelostsoppan akn jag gärna stå över. Sen i helgen så hittade vi en nykomling från Blå Band - Gulaschsoppa i literförpackning. Lät väl inte så upphetsande.. men Oj vilken överraskning! =) med en klick creme fraiche och jag var helt såld! Går fortfarande och längtar efter nästa gång vi får äta det =P

Jag har som aldrig varit en soppmänniska. Hemma så åt vi aldrig soppa och på skolan så var det bara den där hemska minestonesoppan eller vad den nu heter.. Blaskig med sönderkokt pasta i.. Blä!! Jag drack alltid mjölk och åt mackor istället.. ; )

Så soppa har aldrig varit en del av mina matvanor. Har alltid sett det som bantningsmat eller nåt. Sen träffade jag min sambo och han introducerade mig för Sparrissoppa =) Gott nån gång ibland men ingen direkt gastronomisk upplevelse.. ; )

Men nu kan jag stolt säga att soppa är en av mina matfavoriter =)


Idag skall jag ut och äta med jobbet. Vet inte vad jag skall välja men allt prat om soppa har ju sannerligen gjort mig sugen på en smarrig soppa ; ) Kämpar ju fortfarande med min vikt inför Beach 2008 så det blir nog inte för kaloririkt eller fett... Bakad potatis hade varit gott med men det är ju alltid så feta röror till dem. Men de kanske har någon mindre onyttig? Å andra sidan, spelar det ingen roll - Jag tar det jag är sugen på oavsett.. ; ) Vi ska till en sån mysig restaurang så de brukar ha så mycket gott och spännande =) Borås har några fina pärlor vad gäller restauranger =)


Har antagligen åkt på att få magkatarr så jag och min mage bråkar hela dagarna. Jag äter men det går en kvart så kurrar den igen och det där suget kommer. Jag vet att jag inte är hungrig och att jag inte kan äta mer men ändå så gör magen ont och lever om. Stressa mindre är det enda bot som finns - men hur gör man det när man jobbar på socialkontor??


Hur som helst, allt detta snack om mat gör ju en inte mindre hungrig direkt.. ; )

Jag är en alldeles för matglad människa!! Kan ju inte vara nyttigt ; )

Sen känns det ibland verkligen som jag har valt helt fel yrkesväg - jag skulle hellre stå i ett kök och laga mat hela dagarna som kock. Kan man omskola sig snart tro?? ; )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0