skoj kedjemail

Fick dett av min syrra - skrattade gott =P

Äntligen ett ordentligt Kedjebrev!


Till skillnad mot normala kedjebrev så kan du inte förlora något, du kan bara vinna!!!!
Skicka bara detta E-mail vidare till 9 väninnor.

Instruktioner:
Packa ner din make/pojkvän/motsvarande i en stor kartong.
Glöm inte att göra lufthål och skicka honom till personen överst på listan.


Snart så kommer ditt namn att vara överst på listan och då kommer du att få: 823 542 män.
Statistiskt så kommer det att finnas:

0,5 - 1 Mister World
2,5 - 3 Toppmodeller
463 Idrottsstjärnor
3 234 Sjövilda män
20 198 Män som gör allt Du begär
40 197 Män som står sig hela natten

Totalt så kommer du att erhålla 64 294 män som är mycket påhittigare,
läckrare och mer potenta än skrothögen som du redan har.
Och bäst av allt så kommer garanterat ditt originalpaket inte tillbaka till dig.

VARNING
Bryt inte detta kedjebrev!
En kvinna som gjorde det fick tillbaka sin man i samma gamla kalsonger
men mycket elakare än förut efter att ha suttit i en papplåda i 3 veckor.
Dessutom så blev hon tvungen att skicka sin nya Toppmodell,
som precis hade flyttat in, till sin väninna.

Du måste tro på detta E-mail.
Det är ett utomordentligt bra sätt att förbättra livet
utan tråkiga fotbollsmatcher, jobbiga middagar och långa diskussioner om städning.

Medan jag sänder detta E-mail så har kvinnan som är nummer 6 på listan
redan erhållit 837 män och hon har 452 oöppnade paket i hallen.

Med vänliga hälsningar,
En riktig väninna

Please forgive me

Lyssnade på Bryan Adams låt "Please forgive me" idag på väg till jobbet. Inte visste jag då hur sann den låttiteln skulle bli senare på dagen..=/

Eftersom vi bara har en bil och vi båda behövde den idag eftersom jag skulle till Sollebrunn för att fixa med lägenhetskontraktet så fick vi kompromissa imorse. Jag skjutsade älsklingen till jobbet och sen tog jag bilen till Sollebrunn och sen vidare till jobbet senare på dagen. Sedan var tanken att jag, under min rast, skulle hämta Tommy på hans jobb när han slutade fyra.. mm.. problemet var bara att klockan på kontoret går en timme fel vilket jag inte tänkte på vilket resulterade i att Tommy ringer mig kvart över fyra (vilket jag trodde var kvart över tre) och undrar var jag är!?!  PANIK!!!! Kastar mig i bilen, kör rally, så gott det går, till Gråbo för att hämta honom.. Snacka om att SKÄMMAS!!! Jag känner mig som en hund med svansen mellan benen som sitter i ett hörn och gnyr av skamsenhet.. *he he*

Herregud att jag kunde GLÖMMA min egen pojkvän?? Hur HEMSKT är inte det?!?  Börjar allvarligt fundera över min mentala hälsa, eller i alla fall funktionen med min hjärna, om den skulle behöva nån slags reparation eller uppdatering eller nåt?

Hur som helst, tillbaka till låten. Jag tänkte på min älskling imorse, hur underbar låten är och vilken känsla den ger i kroppen. Jag tänker tillbaka på den där första sommaren vi var tillsammans, de känslorna när allt var så nytt och spännande. Och sen tänker jag på hur det känns just nu.. Hm.. lite kontraster. Men samtidigt känner och tänker jag att det är aldrig försent för en nytändning. ;) Och med tanke på alla de känslor jag just nu känner bara genom att höra en låt och att tänka på min sexy boy.. Ja då är det inte långt till heta känslor igen..; )

Det har nog tärt mer på oss än jag viljat inse att vara inneboende så som vi varit. I Umeå hade vi i alla fall lite tid för oss själva. Nu händer det aldrig att vi pratar, mer än om det absolut nödvändigaste om jobbet, bilen och om pengar. Det finns ingen konversation utöver det. Idag i bilen hit tillbaka till jobbet så pratade vi lite om bilkörning.. och det var så skönt att bara prata om nånting.

Vårat problem är att vi aldrig pratar, vi går omkring och känner en massa men säger aldrig något. Och då blir vi irriterade på varandra för att vi inte förstår varför den andre är så sur. Vi är såna enorma barnungar. ; ) Bara skriker efter den andres uppmärksamhet men vi är båda för stolta för att kräva den av den andre. Och detta att jag glömde bort honom, min egen pojkvän, idag det är inte gott för vårt förhållande. Å andra sidan kommer det att vara ett gott skratt i framtiden.. ;)

Nu är det ingen fara å färde bara för att vi mår som vi gör. Det är bara en liten svacka eftersom allt är som det är just nu (hoppas jag). Finns miljoner saker som jag stör mig på med honom, och det finns nog lika många saker som han stör sig på med mig ; ) och allt har kommit de senaste veckorna. Vi behöver verkligen vår nystart med egen lägenhet och en liten nytändning =P Känns som kommer bara lönen och alla räkningar är betalda och vi kommit i ordning i lägenheten så kommer jag att må bättre och då kommer vårt förhållande att må bättre. För just nu kan jag vara en riktigt elak liten häxa.. Ger spydiga kommentarer och är allmänt ojuste. Jag blir verkligen RÄDD för mig själv när jag säger saker ibland. Jag är inte mig själv! Och så som jag beter mig så är det inte konstigt att min sötnos blir ledsen och sårad. Stackaren! Men det är väl som de säger, Kärleken övervinner allt =P Och det är bra med lite nedgångar ibland tror jag. Då blir det ju bara desto bättre när allt vänder och blir bra igen =P Fan vad bra vi ska ha det när vi får bo själva igen.. =P Lägenheten har tjocka väggar.. ;)

Åter till jobbet! Skönt med lite ventilation.. Jobbigt att inte ha någon att prata med. Jag är verkligen ensam här nere. Saknar alla uppe i norr så mycket..

*KRAMAR OM*


Självidentitet?

Från en artikel i Aftonbladet om bröstoperationer. Bra budskap! Gillade det om att det är först när man är 25 som självidentiteten grundläggs.. då behöver jag inte känna panik för att jag inte har hittat min än..=P Sedan bröstens vara eller icke vara är en annan fråga att diskutera, men inte just ikväll. =)

?Sök förändring inuti i stället?

 Folk ser mig och killar börjar gilla mig.
  Så resonerar många unga tjejer som drömmer om en bröstförstoring.

? De tänker inte på att de kan komma att ångra sig när de blir äldre, säger relationsexperten Eva Rusz.
  ? 
Självidentiteten grundläggs inte förrän vid 24?25 års ålder. Då har man mognat och kan hålla isär kroppsbilden och självkänslan. Man har skaffat sig erfarenhet och har andra förebilder.
  
Hon uppmuntrar bröstförminskningar, om det leder till att man blir mer vän med sin kropp.
  
Och hon råder unga tjejer att tänka efter noga före en operation. Större bröst är ingen garanti för bättre självkänsla.
  ? Om man söker förändring bör man söka inuti i stället, säger Eva Rusz.


Weddingdreams..?

image45SO NICE ; P

Glassig middag

Glass till middag, inte dumt =P Vi skulle till affären för att köpa mat.. men kom hem med tre chipspåsar, dipp och lördagsgodis =P Köpte en Magnum Colombia, bara tvungen att prova ;) SÅ GOD!! Kanske inte den bästa middagen men helt klart den godaste just för tillfället (Det enda som fanns att tillgå också eftersom vi inte hann/orkade storhandla idag så ALLT är tomt här hemma..).

Ungarna har ätit mat så de är mätta och det är det viktigaste =) vi vuxna klarar oss nog på chips o coci-cola ikväll =P

Apropå glass så hade lunar ett samarbete med GB om vilken av årets nyheter som man skulle välja. Man utmanade sina vänner att gissa rätt glass. Några gissade rätt (Magnum m mörk choklad), och de som gissade fel verkade alla trott jag ville ha Girlie, den rosa glittriga glassen..  Säger det något om mig =P Visserligen var det ju vad jag misstänkte att mina vänner skulle tro ;) Jag är en rosa glittrig glass , på utsidan men på insidan är jag en Magnum ;) Eller?  Nej allvarligt talat var det bara en kul grej men samtidigt intressant vilket intryck man utger. Jag jobbar mycket med min identitet just nu.. Därav mitt intresse för glass.. eller nåt.. *he he*

Spela ett tag och sen skulle vi nog se film =) Länge sen nu med film och chips. MYSIGT =D Veckorna springer förbi att man knappt hinner märka att det är helg.. Jobbar man dessutom kväll ibland här och där så blir alla dagar i otakt. Det som jag såg fram emot att bli socionom var att slippa kvällar och helger men pilutta mig..;)

See ya


Regnig dag

REGN!?
Snacka om typiskt. Idag av alla dar tänkte jag ta tåget vilket innebär att man måste cykla till stationen. Det är jag inte speciellt sugen på i detta ösregn och stormvindar. *Isch!*
Vi ska ha handledning inne i Göteborg, och vill Inte ta bilen dit..=/ *he he* Jag SKA lära mig att köra i Göteborg, men INTE idag =P Får lifta med en arbetskompis in men sen måste jag ju ta tåget hem så det är ju onödigt att ta bilen till Lerum nu på morognen om jag ändå måste betala full biljett i eftermiddag tillbaka till Lerum. Då kan jag ju lika gärna åka tåget ända hem tänkte jag.. Men med sånt här regn så är det ju lockande att ta bilen till Lerum ändå.. ; ) Fast jag kan ju bara ta bilen till stationen i och för sig =) Men då förlorar det ju effekten av att röra på sig lite när jag hade tänkt ta cykeln.. Nej, det blir bilen till stationen och sen tåg =)

Nu ska jag plocka fram frukost och vänta på att de andra vaknar =)

Hoppas ni har bättre väder än här idag =)

Kram Kram =)

filbunke

Kul test:http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=466&a=340010  Denna blev jag:

Filbunke
Du är inte en person som blir arg för småsaker. Du är nöjd med det du får. Något som du kan behöva tänka på är att se upp så du inte trycks ner och att säga ifrån om någon gör fel.


Fler soffor =)

Jakten fortsätter. Hittade just denna annons.

http://www.blocket.se/vi/11607615.htm?ca=15_s Fynd? Men grejen är ju att egentligen vill jag ju inte ha en skinnsoffa, vet inte varför jag snöat in på det egentligen? Vår förra soffa var jag ju så grymt less på just för att den var i så jobbig. Och den vita jag snackade om tidigare, nja den kan bli bra men den kan ju bli fruktansvärt hemsk också.. och visst ser den ganska ful och sliten ut? Alla jag frågar är lite skeptiska dessutom. Den kan funka men.. =)

Det blir nog denna soffa  ( http://www.blocket.se/vi/11600897.htm?ca=15_s ) i slutändan, om den finns kvar vill säga. Extremt ful men går alltid att klä om. Priset är ok och det är en soffa i tyg =) Inga svettiga arslen här inte ; ) Visserligen en bäddsoffa men den får duga hur som helst tills vi har råd med en ny och fräsch =)

DETTA vore dock det PERFEKTA!! Detta ärprecis vad jag VILL ha. Men vi har inte 5000 att lägga ut just nu. Tänk vilket kap det är!! ( http://www.blocket.se/vi/11579221.htm?ca=15_s )

 

Denna kan jag också tänka mig =)

*gäsp*
Pengar, pengar och åter pengar =/


soffa

Suttit på Blocket och kollat soffor. Visste inte det skulle vara så svårt =/ De enda snygga jag hittar kostar ju massor!! Och de som är ok i pris är så fula att man måste skratta åt dem..

Hittade dock en annons som jag fastande för. Ok pris. Men problemet är att jag inte kan bestämma mig för om dessa soffor är extremt fula eller om de är coola eller snygga.. För det är antingen eller.

 Vita skinnsoffor!

Spontant tänker man ju "Herregud vad fult!!" På bilden ligger till ochmed en leopardmönstrad filt.. Hur mycker mer TANTvarning än så kan det bli?? *he he *

Å andra sidan kan jag tänka mig att i vår lägenhet utan tantprylar så skulle det väl kunna se ok ut? Vitt är ju stilrent och det ger ju stora möjligheter till variation. Det blir ljust och snyggt med vita möbler.. Men det är ju SKINN! Kan man ha det? Är det helt ute och som jag sa tidigare, tantvarning? Skinnsoffa i sig är ju ok, men vitt skinn?

Ja jag vet faktiskt inte vad jag tycker..

Vad tycker du, snälla ge synpunkter.. =)

http://www.blocket.se/vi/11581950.htm?ca=15_s

 Det är den lilla bilden till höger, den undre.. 

Svart skinn är ju garanterat snyggare (http://www.blocket.se/vi/11599124.htm?ca=15_s ) men det tycker jag å andra sidan ser lite för porrigt ut.. Eller? Dessa har vi ändå inte råd med men bara som jämförelse mot de vita sofforna. Svart är ju lika stilrent det. Ne jag vet inte!

 

Hittade dock en annan annons med en ljusblå skitasnygg bäddsoffa!

Underbar. Kan vara ett alternativ =)

http://www.blocket.se/vi/11602402.htm?ca=15_s

 

Allt kan göras mysigt med lite filtar och massa kuddar  =P

Det handlar väl i slutändan ändå om priset skulle jag tro.

Vi kommer inte att ha råd med någon dyr soffa utan det får bli det billigaste och det som ser ok ut. Så får vi satsa på nya möbler i framtiden =) Just nu är väl huvudsaken att vi har en soffa när vi flyttar in =) Matbord och bokhylla kan vänta. Vi äter ändå alltid framför Tv =P

 

Sökandet fortsätter..


Vuxen - ne inte jag !

Börjar jag bli vuxen trots allt?

Skulle äta frukost just men så är den vanliga muslin slut så jag hittade ett paket med START musli istället, du vet den där som de kallar för kaksmulor på ?Du är vad du äter?. Jag har alltid ÄLSKAT den muslin, just kanske för att den är så söt ;) Har alltid tänkt att man ska inte äta den för den innehåller så mycket socker men jag har alltid ätit den ändå för den är ju så god =p

Men nu imorse, Herregud vad SÖT den är! Det gick knappt att äta, fick i mig halva tallriken bara. Jag som alltid kan vräka i mig minst två talltikar. Kände hur kroppen sa ?Nej tack!?  *he he* Jag är ju ett riktigt stort sockermonster, men kanske har jag vänjt av mig det lite sen vi flyttade? Det vore ju inte så dumt =P Fast nu har jag väl väckt sockermonstret i mig med denna sockerbomb till frukost ;) Visserligen skulle det vaknat mycket snart av alla GLASS som jag kommer vräka i mig om vädret fortsätter vara så varmt ; )

En annan sak om att hålla på bli vuxen, eller är det bara ett tecken på att man håller på att bli gammal? Jag orkar inte leka med ungarna lika mycket som jag alltid annars brukar orka. Det är som inte lika kul längre att springa runt och leka kull varje dag och att busa och kittlas, eller att se alla barnfilmer för femtielfte gången (eller, jo filmerna kan jag nog se ganska många gånger fortfarande, där behöver man ju inte springa runt och busa ;) Eller är det bara så att fem veckors konstant bus och stoj har börjat sätta sina spår..;) *hi hi* För mycket av det goda kan också bli för mycket ibland. Det är nästan lite skönt när barnen är på dagis och skola och man kan få sitta stilla en kvart i alla fall i solen och mysa, och det är alldeles tyst..  Men för att vara ärlig så i de stunderna så saknar man ju dem och längtar till dem kommer hem istället ; )

Nu kom en av trollen smygandes på mig och sitter just nu och bevakar vad jag skriver ; ) Måste dock sticka till jobbet nu =/  Känns trist. Jag kom hem när barnen sov igår och nu åker jag innan de ens hinner vakna. Så trist! Hur ska jag klara av att bo utan ungarna sen? Hm.. ?

// =P


tröttis

Den perfekta kvällen, Oboy och mackor med pricki korv =P
 Har sett den nya serien "The Nine", så spännande! Såg sedan en av A's favoriter, på kanal 1!! Supernatural tror jag den hette... ihh.. så spännande!
Så skönt att vara riktigt trött.
Ska sova nu. Ska börja tidigt imorn, ska äntligen få "min" dator fixad på jobbet =P

Åh tänk när vi fått in alla möbler i vår lägenhet, första natten i vår egna säng, och  Herregud.. vi måste köpa en SOFFA!! Det är ju viktigast av allt ju!! En soffa i vardagrummet som man kan ligga och mysa och se tv i. Den ska vara så där underbart mjuk och skön så att man aldrig vill kliva upp.. Det blir jakt på Blocket imorgon =P eller ska man köpa en sprillans ny? Hm.. Nja, vi får se var budgeten hamnar =P

NAtti NAtt =)

Vi fick den!

Vilken härlig dá.. tra la la la.. Man bli så härligt glá.. tra la la.. Hel världen ler...

nja.. Ok då .. alla ler inte idag det är bara jag som ler med hela hjärtar och min själ!
Gissa vilka som fått en lägenhet - Jo VI  =D
FATTAR DET INTE!!! De ringde imorse och efter lite om och men och fler samtal så verkar det vara som att vi får hyra lägenheten. =) Det är för bra för att vara sant. Fatta att VI kommer bo så fint och så lyxigt vackert. Unbeliveble!! =D

Ska skriva kontrakt nästa tisdag så innan dess vågar jag inte helt andas ut.. Men efter det DÅ ska det FIRAS =P
Just nu känns det bara så overkligt. Fattar det verkligen inte. Trodde stenen från hjärtat skull släppa efter att vi fick en lägenhet.. men nu är jag ju istället orolig för att hyresvärden ångrar sig eller att något annat går fel så att vi inte får den.. Men han har ju sagt nu att vi får den. och muntliga kontrakt är också bindande som vi fick lära oss på juridiken ;)

Nu måste jag bara få ett bra sommarjobb också. Det kommer inte bli några lyxiga vanor framöver. det har vi väl egentligen aldrig haft , Hyran är dyr! eller, egentligen är den inte dyr med tanke på lägenhetens standard och storlek men den är dyr jämför mot våra tidigare lägenheter. Å andra sidan får man ju räkna med det här nere. det är inte billigt att bo bra och snyggt. Det är inte billigt att bo över huvud taget!

Men vi är inga stora spenderare egentligen. Visst, jag kan shoppa loss ganska duktigt om jag vill men det vet jag ju nu att jag kan låta bli bara jag vill =P Har inte shoppat på flera månader nu ju *duktig* Var ner en sväng tidigare idag i klädesbutiekn här under och kollade vårkollektionerna.. Åh.. Så mycket snyggt och fräscht. =)
Får se vad som, och OM det blir något över efter vi flyttat.. så kanske jag kan köpa något nytt och fräscht.. kanske =P
Nu är det köksbord och stolar (vill ha barbord) och bokhylla som gäller i första hand. Kanske något skåp tillbadrummet också.. och så MASSA badskum , för vi har BADKAR =D

Åh vad jag vill flytta in NU!! Så mycket att göra och inreda och fixa och dona och.. Åh..
2 veckor känns som en evighet nu.. Vill ha 1 maj NU ju..=P

Och nämnde jag den söta klädkammaren de inrett till en barnkammare? Hm.. ne det sa jag kanske inte.. den pratar vi tyst om än så länge tills vissa karlar vänts sig med tanken med hur sött det vore med en barnsäng där..=P

Ne dags att bli allvarliga. ska ut till gården nu. en evighets evighet till klockan bli nio ikväll.. =/
Ska in en sväng på ICA och köpa en glass på vägen tror jag =P Blir riktigt tjock och fet av det varma vädret!! *he he*

Söndag =)
Underbart skön och härlig dag =) Lekt med ungarna och spelat Kubb så jag blev alldeles slut =)

Åt mumsig lunch på verandan och innan dess nybakad sockerkaka som lilltjejen hjälpt till med. Så lyxigt gott med chokladbitar i =P Sen har ungarna städat lekstugan medan vi andra satt och softade i eftermiddagssolen ;) Nu är de i badet och alla andra (vuxna) är inne och tar det lugnt här istället. Man blir som så bortskämd med värmen att när solen går ner och skuggan kommer så fryser man ;) Herre gud!! =P

Imorn är jobb igen och en ny vecka. Jobbar kväll imorgon så jag börjar först ett, lyxigt =P Dock inte lika lyxigt att sluta nio på kvällen. Hade tänkt titta in på klädaffären nedanför jobbet imorn, såg en sån snygg vårkappa där! Ska bara kolla för jag har inga som helst pengar att lägga ut att handla något. De få kronor vi har kvar måste gå till mat.. =/ Vi är alla lika panka.

Vad mer? Massa tankar, funderingar och förhoppningar. Börjat oroa mig för jobb i sommar =/ Vill ha ett socionomjobb, men tänk om jag inte får något!? Då måste jag ju ta ett vårdjobb, och då måste jag bestämma det nu för det är nu de rekryterar sommarvikarierna. Jag har ju hellre ett dåligt jobb än inget jobb alls i sommar. Visserligen kan jag ju stämpla men det är ju inga pengar att leva på. Jag var ju så j*a korkad som jobbade extra när jag studerade så a-kassan straffar ju dem så snällt. Hade jag vetat att jag skulle förlora så mycket på att jobba extra så hade jag ju aldrig jobbat. Till och med de som inte ens har a-kassan får ju mer ersättning än vad jag får. Hur sjukt är det inte att leva i Sverige ibland?

Ska byta fack nu i alla fall. Skulle gjort det för länge sen men har inte orkat engagera mig. Är studentmedlem i SRR och SKTF. Men vad väljer man, och vilka fler alternativ finns det? Fick tips om Sif nu i helgen också men har inte kollat upp det. Spontant gillar jag ju SKTF, men det mycket på grund av mentorprogrammet jag var med i. Sån go människa som hade hand om det =) Men SRR har ju ett sånt bra erbjudande ekonomimässigt de första åren, och just nu är ju ekonomi det avgörande. Hm.. ne jag vet inte. Får ta tag i det imorgon kanske.

Ska spela en stund nu tror jag. Lagom ansträngande och bra att sysselsätta hjärnan lite =P

//

I said, Don´t Jinx it!


Glass!!Magnum Equador Dark
(GB)
Vaniljglasspinne med mörk choklad, kakaohalt 62 procent
Cirkapris: 16 kronor (186 kr/kilo)
Vikt: 86 gram
Kalorier: 264 kcal (307 kcal/100 g)
Kommentarer: Helt i min smak. Doftar lovande. Smakar mycket av mörk choklad - gott. Gräddig vanilj. Lite lyxglass. Som glass ska vara. Mäktig, som en hel måltid!
(reccention ur GP)
image41
Köpt denna glass igår  och det är helt klart en favorit!! =D Underbart god. Jag och glass =P Detta är himelrikets hemsida för mig i sommar ;) http://www2.gb.se/index.asp

 

Och icke att förglömma Alla Carte Dòreglassar ( http://www2.gb.se/cartedor/ ). Så underbart goda att krypa ner i soffan med hela bunken och njuta en fredagkväll framför en film? Glöm allt med att gå ut på puben eller dansa.. Letar ni mig så hittar ni mig inte där.. =P

Till och med Carte D?ors lightglassar är underbart goda =) (ibland är light ett måste när man äter för ofta på veckorna ;)

MEN.. GB i alla ära. Den BÄSTA glassen äter man på torget i Umeå tillsammans med Jozzah. En STOR bägare mjukglass vanilj, inte blandad, och med massa polkaströssel =D Det kan funka med Noisette topping också om det är en chokladdag =P

Har inte testat mjukglassen här nere än, även om de har sålt den i flera veckor nu.. Men det är inte som samma sak att äta mjukglass utan min J =) Mjukglass ska man ju äta tillsammans med någon en varm dag! Kanske ska lura med älsklingen in till Alingsås idag och strosa på stan. Alingsås måste ju lätt vara Sveriges vackraste caféstad med sina gamla gränder och miljoner små skrymslen och vrår med cafeér =) Måste testa dem alla i sommar ;) Visserligen måste ju Göteborgs gator intas också regelbundet, mycket att upptäcka där!!!

Fast Göteborg längtar jag nor till för all SHOPPING jag vill göra där =P Jag är så LESS på de kläder jag har nu! För det första bara FULA kläder och för det andra bara vinterkläder. Visserligen ligger resten ute i garaget men jag kommer inte åt dem. Måste ju riva ner alla kartonger och möblera om.. Nej det orkar jag inte. Var där ute igår och försökte men jag gav upp. Hittade min vårjacka och sandalerna plus ett par jeans och en tröja. Har vi tur får vi packa upp allt om två veckor.. ÅH.. VAD JAG VILL!!! Får vi inte den här lägenheten så kommer vi inte vilja ha något annat sen heller. Visst finns det nackdelar med den här lägenheten också, priset och att det ligger i utkanten av Alingsås men trots det känns den som en dröm. Alldeles för fin och alldeles för bra för att vara sann. Imorgon kommer jag börja gråta om vi inte får den ? kommer göra det OM vi får den med ;) Men får vi den inte så ger jag upp, allvarligt. Jag orkar inte med ett nederlag just nu.  Visst det kommer fler lägenheter och det kommer ordna sig men det känns just nu som det är randen till avgrunden vi står och balanserar på. En vindpust räcker för att putta ner oss..=/

Men nu ska vi inte tänka på det. Idag ska vi vara glada, så kan vi gråta imorgon! Än är det helg och hoppet finns kvar =) Det ska bli lika varmt och härligt idag så fram med sommarkläderna och sommarhumöret så njuter vi av denna dag.

Dont Jinx it now!!


to good

To good to e true? Känns som så med lägenheten. Vi kan aldrig få den, den ligger för bra till och är för underbar och allt är bara för bra för att vara sant. Hyresvärden ska ringa på måndag så vi får höra då. Men det känns som en omöjlighet att vi får den, hur gärna vi än vill. Men hoppet finns ju alltid =) Önskar det så mycket att jag får ont i magen!!!

I övrigt har det varit en fortsatt underbar dag med sommarvärme och sol. Har suttit och läst på verandan medan ungarna lekt på gräsmattan. Har spelat lite badminton med dem också. Känns verkligen som en semestervecka detta. Jobbigt att gå till jobbet på måndag efter tre dagars ledig helg, men det är ju bara lördag än =P

Ishockey på Tv och jag spelar betapet =) Nästan helt slutat spela wow. Lessnande. Kommer tillbaka ibland och spelar men inte ofta. Kanske senare.  Betapet är inte så skoj men det är lite allmänbildande =)

Så trött nu efter all sol. SK alägga mig i sängen o se tv istället =) Min ängel försökte ringa så jag ska testa ringa tillbaka snart. Saknar dig vännen!! Hoppas allt är bra uppe i norr *KRAMAR OM*

//


Hopp

Vaknade tidigt imorse, av en gosig pojkvän.. Inte alltid så fel med tidiga mornar ; P Sen låg jag och tittade på alla morgonprogram. Mestadels barnprogram men de är ganska bra. Har nog blivit lite miljöskadad av att umgås med barnen ;) Uppvägde det med att se Dr Phil om övervikt. Så nu har jag hunnit så se både barnprogram, komedi och samhällsprogram (eller vad nu Dr Phil räknas som) och klockan är bara nio =)

Snart borde väl alla vakna här i huset. Tommy somnade om för en stund sedan. Han laddade sin Ipod för att lyssna på en ljudbok men han somnade efter nån minut bara *he he*. De satt på verandan igårkväll och drack whiskey och tittade på tv.. så de är nog lite bakis idag =P

Ska in till Alingsås sen och titta på en lägenhet. Jag orkar inte med att bli besviken så jag vågar inte hoppas. Hela alltet låter alldeles för bra för att vara sant ? och då brukar det ju oftast vara det också. Inget kan vara så bra som det låter med den här lägenheten. Men som känt så föds hoppet snabbare än blixten och det är mer seglivat än något annat.. Så mitt hopp och förväntan ställer till det. Jag kommer bli så ledsen och besviken, jag VET det =/ Men livet är hårt och orättvist =(.

Tror jag ska ta en dusch och klä mig sen. Måste ut i garaget och leta fram lite mer våriga kläder. Åtminstone några skor och min vårjacka =)

//

  Wishing upon a star..


Egobilder

Åh.. några bilder kunda jag ladda upp =) Bara ego-bilder, vill inte lägga upp bilder på barnen eftersom man inte har nån koll på en blogg vilka som läser och så.  Så bara lilla jag =) Men en blogg är ju en dagbok och så EGO det kan bli.. ;P


 Observera benen - Orakade men ser liiite bruna ut ändå =P

                  
                         Ser lite solkysst ut ändå.. dock lite trött av all sol. Norrlänningen e int van detta! ;)


                                                            Liiite bränd på armarna men glad ändå =P

Sommarvärme

Grr.. hade tänkt lägga upp bilder från idag men sidan vill inte.. Kanske senare eller imorgon =) Tog några egobilder nu efter en heldag i solen - lite solbrun =P Och liiite bränd.. men inte så att det gör ont.. än iallafall =P

Har suttit på verandan och läst och bara mått gott, smuttat lite på en sommardrink med  ;) Ungarna har sprungit runt i bara trosorna och lekt och busat på gräsmattan. Så otroligt varmt och skönt =D Känns som semester!
Känns just nu som vi flyttade från Umeå i rätt tid..
27 grader i skuggan och upp över 38 i solen ett tag..  Så Gôtt =P

JA just ja.. intervjun idag? Ja den gick jättebra och jag får nästan garanterat jobbet  - Kruxet är att det var inte något socionomjobb, vilket jag snabbt insåg när hon frågade om jag helst jobbade kväll eller natt? Hm.. tänkte jag, vilket konstigt biståndshandläggarjobb *he he* Jag har ju inte sökt något annat i Vårgårda än biståndshandläggare vad jag kunde minnas. Detta visade sig vara sommarvik som personlig assistent..  Pilutta mig =/
På väg hem i bilen klickade det i minnet och jag kom på att min ansökan var ett brev jag skrivit till kommunen i februari att jag och min sambo sökte jobb inom vården.
Men men.. nu har jag ju fått se vårgårda, Underbart vackert där, och fick mig en liten trevlig utflykt =)
Hon skulle ringa till veckan men jag kommer tacka nej. Vårdjobb kan jag få närmre och slippa pendla om jag skulle vilja ha ett sånt jobb igen. Känns bara som att jag gått vidare och lämnat de jobben bakom mig =) Hoppas att det dyker upp något annat, ett socionomjobb, snart inför sommaren =) *hoppas hoppas*

Nu dricka lite vatten och äta lite choklad och se Bolibompa med barnen  =P

"A a a Amigo... A a a a Amigo"

Nervös

Börjar bli nervös inför intervjun imorgon. Har inte hunnit fundera över den så mycket förrän nu ikväll. Vilka frågor kommer och vad ska jag vara förberedd att svara på. Vilket intryck vill jag ge och vad söker de efter för person? Vad innebär jobbet i sig och vad förväntar dom sig av mig?

Miljoner frågor som vanligt.. Och pirr i magen!

Första problemet att oroa mig över är att hitta dit.. Jag och mitt kassa lokalsinne ? pinsamt dåligt =/
Sen får jag väl ta det som det kommer under intervjun och bara vara mig själv och svara så gott jag kan på deras frågor. Passar jag inte för jobbet så är det inget jag kan göra åt =) (positivt tänkande nu tjejen!) Å andra sidan kanske jag själv känner att detta är inget för mig.. (Det har jag visserligen inte råd med att tycka..) men jag kan alltid tänka så ifall jag inte får jobbet.. ; )

Ska ta en dusch nu tror jag, kommer nog inte orka imorgon.. eller så orkar jag inte nu ikväll.. Trött hur som helst! Kläder är ett stort problem också ? har Ingenting vettigt som är rent..=/ Snacka om att vara dåligt förberedd =/ *suck*

Natti natt!

PS Såg Uppdrag Granskning om "Fallet Louise"
Så hemskt och så fruktansvärt! Även om man kan se det med två olika ögon utifrån som socionom och som privatperson - så är det vilket som fruktansvärt!!
Man kan ju som socionom se och fundera över hur det kunde bli som det blev. Vad framkommer inte och vad står och finns mellan raderna? Men trots det så finns inget försvar för hur socialtjänsten hanterat hennes situation och hennes liv.  Rent ut sagt förjävligt!!


H..orny..?

Herre gud!
Funderar allvarligt på att hyra ett hotellrum för en natt i helgen. detta är sjukt!
På väg till jobbet, i bilen, blir omkörd av nån fartdåre.. men vänta nu, ser inte dragkroken ut som en.. Hm..
en järnstång med en kula högst upp som pekar mot skyn.. min fanatsi skenade såklart iväg...
Är det jag som bara har en sjuk fantasi, eller är jag bara enormt.. svältfödd på närhet och hetta..?

Ja hade jag bara pengar så skulle jag lätt hyra ett hotellrum och kidnappa med gubben där hemma och göra allvarligt heta handlingar mot hans kropp.. ; )

Detta börjar gå för långt för min arma lilla skalle och kropp.
en människa har vissa behov, och vissa saker kan man bara inte göra i ett hus med lövtunna väggar och ungar i.

Nog pinsam när minstingen frågade om jag var med barn. Förstår inte vad hon fått det ifrån. Det är ju inte direkt så att det har funnits nån chans till det sen vi flyttade.. *ha ha*

nej, vi måste lösa denna boende fråga snart .. och det snabbt!!!  ; )

Å andra sidan är det ju som i Greys igår. Om man inte matar monstret där inne så slutar det att vara hungrigt och somnar. Men väcker man monstret och matar det, ja då slutar den aldrig att vråla efter mer mer och åter mer...
Kanske dumt att väcka mitt monster. Jag trodde det sov mycket djupt . Men kanske inte efter morgonens tankar..; )

Back to work. Begrava sig i andra tankar istället =P

Toughen up?

Vaknade innan klockan ringde igen. Behöver inta vara på jobbet förrän tio egentligen., men vi har ett viktigt möte idag och jag vill vara lite mer förberedd =) Fattar fortfarande inte att jag faktiskt jobbar, som socionom dessutom. Känns overkligt!!
Visseligen är det ju bara nån månad till, och om jag inte visar framfötterna så kommer det aldrig kunna bli förlängt vare sig tjänsten blir ledig eller inte =/ Så dags att tuffa till sig lite och sluta vara så mesig!  Toughen up girl!! =P

Har arbetsintervju imorgon om ett sommarjobb. Får se hur det går och om jag vill ha det. Lite längre att pendla men det skulle väl funka en månad. Det beror på hur det ser ut och massa annat. Huvudsaken är väl att jag har ett jobb i sommar =)
Men vikariat klarar vi oss inte med så mycket längre. Jag måste ha ett fast jobb men det är tydligen en omöjlighet. Fattar fortfarande inte det är tänkt att man ska jobba här men man får inte bo här..??
Hör fortfarande den skrikande stockholmaren jag ringde om en lägenhet . HAn stod och svor i nån minut efter att jag talat om att jag bara hade ett vikariat. JAg förstod inte om det var mig han svor åt eller maskinen i bakgrunden eller vad? Efter en stund förstod jag att det var över deras policy att inte hyra ut till perosner utan jobb.. "Du låter ju snäll och trevlig, men det är ju den här jävla policyn"... *he he* Jag hade lust att be honom köra upp deras policy nån stanns.. men jag sa bara tack och sa jag skulle återkomma när jag hade fast jobb =)
Roliga människor överallt!!

Nej, nu frukost och vidare till seriösa livet.
IMORN är jag LEDIG =P
Men det är inte Tommy =P

//

Tänk om..

image35

Boende o annat pladder

Det rör på sig =)
Fler problem att forcera visserligen men de positiva sakerna väger upp. =)
Får se hur det går på fredag ;)

Just ätit lunch - megamacka =P ska hem om en timme och grilla korv där hemma.. Bara MAT som existerar i mitt liv..Men är man ett matmonster så är man =P det är inte för intet jag ser ut som jag gör.. ;)

Jag mår bra. Jag är bara stundvis djupt ner i deppigheten över allt som måste fixas och som måste ordna sig. Gillar inte att inte ha kontroll över mitt liv.. Jag vill ha det mer planerat och säkert. känna en trygghet. Jag VET att allt alltid ordnar sig på ett eller annat sätt - men jag vill ju att det ska ordna sig NU, på direkten, genast.. Tålamod är inte min starka sida =)

Men vissa saker kan man inte tvinga fram utan de måste få ta sin tid och växa fram. Nu växer ju inte lägenheter fram direkt.. =/ (Det är vårt STORA problem!!!) Stor bostadsbrist i göteborg stod det i tidningen om igår.. en tjej som sökt 500 lägenheter innan hon fick ett första handskontrakt.. Så hårt hoppas jag att vi ska slippa få kämpa. Visst vi är lite kinkiga med vad vi vill ha, även om vi börjar släppa på kraven rejält. Men lite krav måste man ju få ha där man ska tillbringa all sin lediga tid i livet. Våra krav är att helst en 3a (men en 2a funkar det med nu) och att det ska vara möjligt att pendla till dit vi jobbar. Vill vill ha en omöblerad lägenhet annars är 2ahandsboende helt ok. Vi har inga husdjur och vi röker inte. Vi har inkomst och inga anmärkningar. Vissa säger till och med att det är en fördel att vara norrlänningar.. vet inte om det märks av nånstanns dock..=) så var ligger problemet?

Gör vi något fel när vi söker?


Idag har jag suttit och kollat över möjligheterna att köpa en lägenhet.. men jag vet inte om det passar oss. Vi har ju inte tänkt bo kvar här för alltid och att köpa en lägenhet känns så stort på något sätt. Visst skulle vi kunna göra det om vi fick ta ett lån till det. Å andra sidan så vill ju vi köpa hus och gård när vi väl köper något boende och det vill vi ju köpa "hemma" i norrland - inte här.  Å andra sidan så är det ju bra läge att köpa nu visserligen. Hus här stiger bara i värde som jag förstår det och det är ju då en bra investering för framtiden.
Och vi planerar ju att skaffa familj snart så ur den synvinkeln är det ju också ett bra läge just nu att köpa i så fall. Men det är ju det där med att få ta lån, det får man väl inte göra om man inte har fast jobb?
Här nere handlar ju ALLTING om att ha ett fast jobb för att få göra något. Och som nyexaminerad som jag är så verkar det svårt att få något  fast jobb när jag inte har någon erfarenhet.
Visserligen jobbar jag ju på den biten just nu - jag skaffar mig erfarenhet. Det är inte något man kan tvinga fram heller. Att få erfarenhet TAR TID!! Erfarenhet är ju just TID.

Så om ett år kanske vi har jobb, nyinköpt lägenhet och en knodd på G... Men jag vill ju att det ska vara NU!! NU NU NU NU.... =P

Vi kan ju inte bo inneboende hos våra vänner i ett år till. det funkar inte! Vi har redan bott för länge hos dem!
Det är ju lika mycket för deras skull som för vår egen som vi vill ha eget boende. Familjen mår inte bra av att ha oss där. Dom behöver egen tid för sin egen familj. Även om de är snälla och säger att vi ingår i familjen nu och att vi får bo där ett tag till, så syns det och märks att det tär på dem att ha oss där.
Jag vet ju själv hur det är att ha inneboende. hur kul och skoj det än är så funkar det till en viss gräns innnan det börjar bli jobbigt och man börjar sakna att ha sitt eget hus för sig själv. Det är inget personligt, det bara är så. Själva situationen blir jobbig utan att personen i sig är jobbig.

så, nu har jag ventilerat mig lite.
Saknar att ha min Jossa i närheten, att ta en fika med och bara snacka =) Du är min psykolog vännen =P Jag är inte mig själv utan dig.. på nått sätt ;)

Kanske dags att göra lite nytta här på jobbet och inte sitta med mina funderingar här ;)

See ya!


tröttis

Blidde ingen träning imorse. När klockan ringde halv sju orkade jag knappt röra mig.. "bara fem minuter till" *he he*
Får bli nån annan dag =) Ska till jobbet nu. Slutar tidigt och har bara möte idag så det känns ok.

See Ya =)

Just nu?

Jobbat kväll. Trött. Funderade på att gå upp tidigt imorn och motionera lite innan jobbet, men jag får se om jag orkar.. =/ Allt känns bara tungt och jobbigt just nu. Har varit riktigt hurtig och glad idag men det känns så falskt, jag är ju inte glad eller hurtig det minsta just nu. Känner mig bara värdelös och jag känner mig så kass på mitt jobb. Jag kan ju så mycket bättre. Är bara en grå skugga, patetisk och värdelös just nu.

Observera att jag skriver ?just nu?, för det är bara tillfälligt denna svacka intalar jag mig själv.. Det kommer snart gå över och jag kommer må bättre.. snart..

Det MÅSTE vara så!

Får ingen lön innan den 27 som det verkar =( Och jag och Tommy som har planerat värsta mysiga dagen på fredag. Hur kul är det att göra något om man inte har pengar? Visst kan man ha kul och mysigt ändå, men jag vill ju gå på bio och äta popcorn och äta gott. Men men, det kan vara lika mysigt att sitta här hemma med de andra och se film och äta chips =)

Nu läsa eller se tv och varva ner. Alltid lika nervöst att vara ute på gårdarna. Jag är ju inte social, vad gör jag där?? (Tvivlar på mig själv igen, som vanligt)

NAtti natt

*Håller tummarna Älskling för imorgon*


Ny frisyr?

Vill klippa mig. Har letat lite förslag och dessa gillar jag:    
Gillar luggen och färgen. Fast orkar man med en sån lugg? Kan bli jobbig efter ett tag men den längden..
                                          

 Gillar hennes frisyr också, ganska snarlika =)

    ALLTID lika underbara Reese =) VILL HA denna frisyr och hårfärg =D UNDERBAR!!!                       

 Här är hårfärgen jag menade förrut att jag ville ha när jag tonade håret =P Blev ju INTE den färgen.. men men.. =)


Kunde inte ladda upp bilden på den snyggaste frisyren som jag verkligen vill ha.. men här finns en länk: http://ww1.prweb.com/prfiles/2005/07/11/260770/tN_MelrozeJuly05.jpg

Får se vad det blir. Måste få lön först innan jag på allvar kan fundera på att lyxa till det men ett besök hos frisören =) Det händer ungefär var femte år i mitt liv.. Visserligen är det ju bara ett år sen sist tror jag.. så det har varit extremt ofta nu på sista tiden *he he* =)

//

Vi ger inte upp =)

Börjar kl ett idag men lik förbenat vaknar jag tidigt. La mig visserligen tidigt igår också så det är nog normalt att vakna vid åtta =) Känns bara som jag vill igång och jobba så denna dagen försvinner. Ska jobba till nio ikväll =/  Jag är verkligen ingen kvällsmänniska. Hellre upp till jobbet tidigt och sen hem från jobbet så tidigt som möjligt =) Men nu är det som det är. Känner mig dock inte det minsta laddad för att umgås med folk och vara social ? och det är det enda som jag måste göra idag. Vilken dålig människa jag är =(

Mår dock lite bättre än igår, en svacka bara. En lite större vårdeppighet än vanligt bara, det går över. Sommarvädret kommer till helgen och jag ska ta en tidig helg denna vecka. Kanske lite sol och värme kan skina upp mitt sinne? När jag mår så här så funkar ingenting. Jag har ett jobb att sköta och visa hur bra jag är, men det känns omöjligt när jag känner mig som jag gör. Jag är värdelös och orkar inte med mig själv.

Allt är bara skit! Har dessutom snart slut på pengar. Mitt sparkapital inför flytten är så gott som slut och det är länge till lön. Fattar inte hur mycket pengar som man konsumerar under en månad =/ Visserligen har vi ju flyttat, och Tommy har ingen inkomst alls, så det går ju lite pengar. Men nog hade jag räknat med att det skulle räcka lite längre.

Ja ja.. om det inte ordnar sig med bostad och pengar snart så kan vi ju alltid flytta hem. Vi chansade och försökte, det var lite spontant och lite friskt vågat och vi trivs jättebra.. Men allt är kanske inte menat att bli i livet..

Men en sommar ska vi väl klara av hoppas jag. Än ger vi inte upp. Jag behöver bara få tillbaka min glädje och min mening med att kliva upp på morgonen.. Allting ordnar sig alltid, på ett eller annat sätt.. förr eller senare =)

Vi ger inte upp. Det sista som dör är hoppet =P


...

Ingenting smakar eller är gott längre, äter utan att nånsin bli mätt och utan att känna nån smak.

Ingenting känns kul längre. Allt jag gör, gör jag för att jag vet att jag måste och att det förväntas av mig. Ingenting känns kul att göra. Jag gör för att jag borde eller måste.  Vill helst krypa ner under täcket och stanna där tills jag är glad igen. Har som en hinna, en mur runt mig där ingenting slipper igenom som känns bra.

Det är bara med barnen som jag kan skratta och det känns som ett lugn inombords tillsammans med dem ? men inte ens tillsammans med dem kan jag känna mig riktigt levande längre.

Smågråter hela tiden, utan att någon ser.. kanske därför jag skriver här? för att få lite erkännande över hur jag mår. Jag döljer det för alla som ser mig ? vill inte vara i vägen.. för alla mår lika dåligt. Det är jobbigt att finnas till just nu. Tungt att orka.

Ska se film med minstingen i familjen nu ? Hon blev övercyklad och ramlade på gatan vilket resulterade i en STOR hemsk bula. Hon råkar verkligen ut för allt den lilla ängeln. Inte lätt att vara liten heller.. Andra bekymmer och problem men samma tårar..


Hey you

  I'd like to be
The kind of dream you'd never share
To be your boss and to be your maid
Your shaving cream, your razor blade
The buttons of your shirt
Your favourite underwear

I'd like to be
The only thing on Earth that makes you cry
The only thing that makes you happy
Soon you will see
That no one else but me can take you this high
And soon you'll make your last name mine

Hey you
Makin' an offer that
No one could ever refuse
Don't play the adamant
Don't be so arrogant
Can't you see I've fallen for ya?

Hey you
Makin' an offer that
No one would dare to refuse
Don't play the adamant
Don't be so arrogant
Let me in
Let me be your muse tonight

I'd like to be
The first white hair upon your head
To be your cherry pie
Your daily bread
I'll cook for free
I'll make your bed
If I can know the things you've thought and never said

I'd like to be the owner of the zipper on your jeans
And that thing that makes you happy
I'd like to be the beginning, the end
And the inbetween
And be your slave
And be your Queen

Idag

Lugn dag idag, nästan för lugn så att det blev långtråkigt tidigare. Inget att se på tv och less att sitta vid datorn. Orkar inte läsa och träna orkar jag inte heller med all träningsvärk i benen sen igår. Men tiden att försvunnit snabbt idag ändå. Jag var en tur till affären och handlade mjöl och bröd till frukosten imorgon. Såg reprisen av Desperate Housewifes och snacka om spännande!! Glömt hur spännande det kan vara att se tv.. =P Började dock gråta lite på slutet, mycke känslor i omlopp inom mig just nu.. Smågråter lite titt som tätt.. inte så att någon märker det, bara lite för att ventilera allt inombords som jag känner och tänker. Finns inget som kan trösta mig heller, jag känner det jag känner och jag kan inte tynga alla andra med det. Alla har sina egna problem och deppigheter att brottas med här.

Just nu ser ungarna Bratz och leker som små vildar, skrik och bus! =) Såg Bratz med dem imorse.. Hm.. gillar dem inte.. Kan starta en hel debatt här om dagens kvinnoideal och om små flickor som ska se ut och vara på ett visst sätt osv.. men jag orkar inte engagera mig just nu. Jag stannar vid att jag starkt ogillar serien Bratz! Efter Bratz såg vi däremot ett barnprogram om hur motorer och bilar fungerar och det var betydligt mer pedagogiskt och politiskt korrekt =P Och ungarna gillade det med stort intresse också =)


Åh, det är Bianca Ryan på Oprah!! MÅSTE SES =D Verkligen älskar hennes röst!


Dreams for plans?

      
                                                                                          
Dreams for plans
                                                                                                                                 

Once upon a time you and I
When we were dreaming easy
Fresh as limes and happy as a Sunday sky
There was nothing we could sell or buy
'Cause all we really needed
Was our bare feet and a pair of wings to fly

What do you think, darling?
Have we lived too much, too fast?
And have you
Have you felt melancholy, darling
Wishing that time hadn't passed?

Can you tell me how it used to be?                                                   
Have we missed our chance?
Have we changed our hopes for fears
And our dreams for plans?

Can you tell me how it used to be
When we really cared?
And when love was on our side
On our side...
                                                                                                    
I remember all the times before
When we could spend our evening
Staring at the ceiling, lying on the floor
My vocabulary wasn't broad
I spoke so little English
And the words transferred
Sound like something odd

What do you think, darling?
Have I lived too much, too fast?
And have you
Have you felt the melancholy, darling
Wishing that time hadn't passed?

Can you tell me how it used to be?
Have we missed our chance?
Have we changed our hopes for fears
And our dreams for plans?

Can you tell me how it used to be
When we really cared?
And when love was on our side
On our side...

What is your guess, darling?
Have I lived too much, too fast?
So if you
If you ever come and find me crying
Now you know
Now you know why

Can you tell me how I used to be?
Have I missed my chance?
Have I changed my hopes for fears
And my dreams for plans?
Can you tell me how it used to be
When we really cared?
And when love was on our side
On our side... 

                                                                                         
                                                                                                                    

Påskgodis

    

Har varit på påskmiddag. Skoj att träffa lite folk, höra om sörlänningarnas attityd mot norrland och så en massa snack om världsproblem, bilmärken och lite annat =)
Det sattes fram en stor skål med godis och jag åt reflexmässigt, bara truvade i mig..
Plötsligt insåg jag, vad håller jag på med? När började jag med detta beteende?
Visst att jag aldrig säger nej till godis och annat gott, livet är till för att njutas av och några kilo hit eller dit är väl ok ? men det är skillnad på att NJUTA av det man äter och att bara stoppa i sig utan eftertanke..
Jag har alltid tänkt mig för innan jag äter godis, jag är inget godismonster och det är inget jag måste äta.. så jag brukar oftast stå över smågodis.. men nu så bara stoppade jag i mig utan att ens tycka att det var speciellt gott? Jag insåg plötsligt hur onödigt det var. 
Jag kan frossa i chips och choklad, jag sparar ju hellre lite kalorier till det istället för att gå upp i vikt av något jag inte tycker är överdrivet gott..
Chips och choklad MÅSTE jag bara äta ibland.. när man får ett sånt där sug som man inte kan motstå. Så känner jag aldrig för smågodis, och då är det ju onödigt att äta det ? i alla fall eftersom jag just nu egentligen behöver tänka på min vikt lite nu när jag inte tränar något över huvud taget.
Jag gillar hur jag ser ut idag, men det är på gränsen att de extrakilon jag lagt på mig den senaste månaden är lite i överkant snart..=/
Börjar se bilringarna i spegeln igen ? och det gillar jag inte! Kilona bara smyger sig på en och man börjar se ut som en riktigt soffpotatis... Riktigt plufsig och degig..=/


Fast, egentligen, visst ser jag riktigt gó och glad ut idag på bilderna här, som en riktigt marsipangris ; )

Neird!!


                                       


                            Så, de nya bilderna på mig. *Dork*
Dessa bilder fick mig att inse att det nog är dags att sätta igång med träningen igen.. Så imorse tog jag en joggingrunda. Och det blev nog den första och sista på ett tag.. =/ Ont i knäna =( Klassiskt nybörjarfel, jag vet.. Men jag är så otålig så jag vill ha resultat direkt - och det fick jag ju visserligen nu, dock inga positiva resultat.. men men.. En dag är bättre än ingen dag =)

Frukost och sen in i duschen. Ska på påskmiddag hos föräldrarna till de vi bor hos. Snällt och omtänksamt =)
Men vad ska man ha på sig? Alla mina kläder som ser någolunda ok ut ligger nedpackade fortfarande.. *Suck*

Fick en inbjudan till en kompishelg i Uppsala imorse också. Tyvärr jobbar jag så om jag åker så blir det typ en dag i Uppsala, och biljetterna blir runt 1000 kr.. Lite dyrt tycker jag, men det är kanske vad man får räkna med? Kanske är det bara jag som är snål ?? =P Vänskap kan inte prissättas, den är ovärdelig.. men är man utan pengar så måste tyvärr mat prioriteras före ovärdelig vänskap.. Uch vad hemskt det låter!!!!  Nej jag måste nog fixa detta på nått sätt..

Men först mat i magen för denna dagen. Morgondagen löser jag när jag kommer dit =P

//

påskledig

Några dagars påskledigt nu - behövs verkigen för min hjärna. Jobbat två veckor nu - inte illa.. och jag gillar jobbet bara allt mer =) Känns som jag hittat rätt, eller så har jag bara inte hunnit bli ivägskrämd av allt än så länge.. ; )

Har inte hunnit ladda upp bilder på min nya hårfärg.. men det ska fixas imorgon kanske om jag orkar =P Otroligt onödigt vetande. Ingen som bryr sig, jag vet men jag vill inbilla mig att ... Ja jag vet inte vad.. Hela mitt liv är en enda stor inbillning, en illusion...

What ever!

Saknar Umeå och mina änglar. Så skönt att höra en väns röst i telefon.. Känns som de inte är så långt bort då..
Saknar syster Yster och min Ängel Jossa =) Gör Umeå riktigt osäker utan mig nu i helgen =P
Starz o latte och Nachos...

Imorn blir det att handla påskgodis iallafall =P Kanske en sväng förbi godisfabriken runt hörnet ( det vill säga vid motorvägen ) Fattar fortfarande inte riktigt att vi bor så nära Göteborg =P Snacka om möjligheter - till ALLT =D Bara pengarna som fattas... =/ Men när lönen kommer SKA jag in till stan och SHOPPA =P Längtar efter så mycket =P

Sova nu


"Illusions never change into something real..."

Längtan?

Låg i går kväll och funderade.

Var är skillnaden mellan att längta och att sakna?

 Jag försökte få ordning  på mina känslor.

Man längtar ju efter något som kommer, men man saknar det som har varit

Men hur vet man att något som varit aldrig kommer igen? Och hur kan man veta att det man längtar efter verkligen kommer att komma?

Längtar eller saknar jag känslan av nyförälskelse?

Längtar eller saknar jag känslan av att vara lycklig?

Å andra sidan kan man ju både sakna och längta efter saker. Jag saknar min familj och längtar efter att få träffa dem igen. Vad är skillnaden mellan att sakna och att längta då?

Ska inte gräva ner mig i massa känslor nu, hade en mycket djup och givande diskussion med mig själv inatt innan jag somnade.. kommer dock inte ihåg vad jag kom fram till.. ; )

Ska se Vänner nu, äta min chokladkaka och läsa lite till jobbet imorgon. Skönt med flex-tid =P Plugga hemma i sängen är aldrig fel ;)

Ta Ta..


PS.. Köpt hårfärg nu .. Stod en evighet i affären och kunde inte bestämma vilken nyans.. Vet exakt vilken färg jag VILL ha.. men det är ju aldrig färgen blir som man vill och hoppas när man köper själv. Stod och valde mellan tre olika nyanser men kunde inte bestämma vilken som var bäst chans att bli den färg jag vill ha.. Med tanke på att jag har blonderat hår kan ju resultatet bli hur som helst.. Till slut blundade jag och tog bara en.. Jag och val funkar inte!! Återkommer med bild när jag tonat det ikväll =)

Detta är ?Förebilder? från idag =)

------------>    
  


Nice, very nice

Snart iväg till jobbet.
Sovit som en stock nästan hela natten.
Och jag vaknade Inte före klockan ringde =P Skönt att sova. Har också drömt en MASSA men jag kommer inte ihåg så mycket, har bara en sån kvardröjande mysig och skön känsla i kroppen. Härligt att få vakna såhär.. jämfört mot alla andra nätter de senaste veckan..

Har bestämt mig om håret nu i alla fall. Låg och funderade innan jag somnade ? det är då alla goda och bra idéer föds ;)  och då blev det självklart hur jag vill göra =)
Är kanske inte ett så stort beslut, det handlar ju bara om håret.. men det känns bra att ta ett beslut just nu oavsett hur stort eller litet det är. Det ger en känsla av att jag har lite koll på läget ? vilket jag Absolut inte har..
Mitt liv känns enbart som ett enda STORT kaos utan något stabilt what so ever?
Inga pengar, ingen egen bostad, inget stabilt jobb (vikariat i knappt 3 mån)?
Allting bara hänger löst och inget känns tryggt eller stabilt?

Nice Life!!

Tisda´kväll

Trött. Intressant kväll. Ska sova nu snart. Börjar tidigt imorgon med möten. Äter nattmacka och dricker O’boy – CHOKLADBEROENDE =P Har dock inte satt i mig chokladkakan jag köpte idag, den mumsar Tommy på just nu.. ;) Tur det.. annars får jag väl värsta sockerkicken och kommer inte kunna sova. Apropå sova.. Somnade innan nio igår och sov till halv åtta imorse.. Snacka om att min kropp skrek efter sömn..;) Fast jag skulle nog behöva sova lika mycket en natt till.. Så trött!! Dumma förkylning. Fast det är nog lika mycket nya jobbets fel.. och hela vår livssituation just nu… Drömmer så otroligt mycket och vaknar miljoner gånger varje natt.. Sömnproblem.. =/  But what to do?? Ska köpa hårfärg eller toning imorn – inte bestämt vad eller vilken färg. Vet inte åt vilket håll jag ska gå heller.. Mörkare eller ljusare?? Hm… =) Kan ju som gå åt vilket håll med tanke på hur jag ser ut i skallen nu..=P Vill ha Jessica Simpsons chokladbruna underbara färg.. samtidigt är ju ljusare lika lockande med tanke på att jag trivs bäst i blont och dessutom är det ju SOMMAR snart..=P Så.. Hm.. jag vet faktiskt inte alls hur jag ska göra..? Det får bli ett beslut för morgondagen.. Bestämmer mig när jag står där vid hyllan.. som vanligt ; )Nu läsa lite och sen sussa (gott förhoppningsvis).Nighty night diddipoo =P

Ger upp

Jag ger upp! Ringt på flera lägenheter nu på morgonen men det är verkligen helt omöjligt att få hyra om man inte har fast jobb. Visst, jag förstår den policyn och det kravet? Men hur i H-E ska det gå till?? Hur många har ett fast jobb? Och hur tusan ska man kunna få ett fast jobb om man inte har bostad? Jag måste ju bo här för att kunna jobba här, eller? Och jag har ju ett jobb, det är ju lika mycket ett jobb oavsett om det är en fast tjänst eller ett vikariat. Men visst, jag förstår att de vill att man har en fast inkomst osv? Det är bara så frustrerande. Jag ger upp. Orkar inte med detta mer.Vårkänslor.. My ass.. Vår deppig till 100 % är vad som gäller =(

 


Måndag

Vi gick från jobbet lite tidigare idag. Hade bara en massa material att läsa och det kan man lika gärna göra hemifrån ansåg vi =P  Skönt med ett flexibelt jobb, och flexibla arbetskamrater =)


Inte så varmt idag trots sol, småblåser lite kyligt *brr* Ska sätta mig ute på den inglasade verandan med chokladgodis och alla papper jag måste läsa tills imorgon. Jobbar kväll Imorn med, ska bli spännande och pirrigt, första kvällen själv. Jag trivs jättebra =) VAd jag egentligen gör?? Nja.. svårt att förklara men jag förösker =P. Det är lite möten här och där med skola, kuratorer, polis mfl ibland, sen är man ute fredagskvällarna och träffar ungdomar som är ute på stan och hänger. En gång i veckan är vi ute på fritidsgårdarna på kvällen och träffar ungdomarna.. sen är det lite möten på skolorna i klasserna om droger alkohol o sånt.. Så det är lite av varje =) Känns inte så mycket som ett jobb just nu utan det är mest bara spännande =P Men det kommer att ändras snart har jag en känsla av.. Snart kommer prövningarna.. =S


Jag har återupptagit jobbsökandet nu också. Känns lite fel när jag just fått jobb.. men jag kommer ju behöva ett sommarjobb, och antagligen ett jobb efter sommaren med. Allt är så struligt med tjänsterna där jag jobbar och ingen vet något. Et enda säkra är att jag jobbar till den 15 juni – sen är det så olika bud från alla håll att jag vet varken ut eller in.. och jobb måste jag ju ha oavsett vad som händer.. Så nu är det jobbsökande som gäller  - igen.


Börjar längta efter eget boende nu. Trivs bra men jag känner att jag behöver lite eget utrymme och egen tid för mig själv.. att inte hela tiden vara snäll och trevlig och tålmodig =) Vill kunna gå runt i underkläderna om jag vill som jag alltid gör annars och springa runt naken efter duschen… och allt annat som jag brukar göra..;) Längtar efter att inreda och fixa och dona med gardiner och allt. Få ordning på alla saker och få det så hemtrevligt som vi vill ha det… =)
Snart, snart hoppas jag det dyker upp något som passar oss!!! =D

//


söndagsmummel

Trött. Fortfarande förkyld. Alldeles för kort helg... Upp och jobba imorogn, har inte vant mig vid att jobba än..;) Även om det är bara 80 % så har jag jobat jheltid den första veckan.. Tar nog ut komp på torsdag och tar en tidigare påskhelg =P

Har som inte fattat än att jag har jobb! Otroligt!! Kanske blir mer verkligt nu denna vecka när jag börjar jobba ?på riktigt?.. Nu börjar allvaret så att säga? =) Spännande =P

Är verkligen glad för jobbet och det känns verkligen helt rätt. Inriktningen mot funktionshinder är inte fel men det hade nog varit mer rätt för mig om jag läst den vanliga inriktningen ? men det får bli kompletteringar till hösten eller nåt =) Kurator-drömmar blir bara allt starkare känns det som.. Men vi får se, man vet aldrig vad som händer i framtiden =) Saker och ting blir ju verkligen ALDRIG som man tänkt sig =)

Varit skönt med helg i alla fall. Hjärnan går på högvarv och jag har inte sovit bra på över en vecka.. så mycket tankar och känslor och funderingar. Hoppas det lugnar ner sig snart. Behöver verkligen få sova? Skönt med en kort vecka nu och med påsk sen =) GODIS =P Jag kommer verkligen ALDRIG att bli vuxen..;) Även om jag nu har ett vuxenpoäng med ett ?Vuxet? jobb?


Just nu längtar jag efter
:

  • Att bli frisk (den friske har tusen önskningar, den sjuke bara en?)
  • Att börja träna, behöver det för min mentala hälsa ..
  • En egen lägenhet, Stromtrivs verkligen där vi bor nu men ibland längtar man efter något eget för en stund =)
  • LÖN!!!  -fick bara en tredje del av min lön denna månad.. Mitt eget fel att jag glömde lämna in lönerapporterna innan vi flyttade?  Hur ska man kunna leva på nada av inget? Längtar verkligen efter första ?riktiga? lönen nu i slutet av månaden =P Månadslön-vuxenlön ; )
  • Att gå på stan och ta en fika och bara skvallra med nån vän, dricka en latte och mumsa en bit paj
  • att få SHOPPA!!! Har inte shoppat sen.. evigheter sen.. Minns inte? Sista månaderna i Umeå var det ju bara flyttgrejer som inhandlades.. och innan dess var det ju julhandling som gällde... Jag som shoppade konstant förrut... Där kan man snacka beroende =P Och nu bor  vi 5 mil från Göteborg.. HERREGUD!! Detta är ju skandal.. =P Men bara lönen kommer och vi får tag i en egen lägenhet.. ska det SHOPPAS ; P Nån som vill hänga mé?? =D
  • GLASS!!! Har ännu inte ätit årets första mjukglass.. Ännu ett STORT beroende ;) Jag och glass.. Oj Oj Oj..=P
  • Längtar efter andra saker också men allt ska man inte dividera om... ; )

Ska lägga mig nu snart. Lite kvällsmackor och sen läsa tror jag. Måste hitta en ny bok dock, läste just ut den jag hade. Hoppas jag mår bättre imorn, är så less på snuva och hosta nu!!

Natti natt!!


RSS 2.0