Tredje dagen på jobbetBörjar bli förkyld.. =/ Var ute och jobbade igårkväll och blev nog kall. Det är ju SOMMARvärme på dagarna i solen men det är nog lite småkallt när det blåser.. man lurar sig själv när man är i solen. Man vill tro det är sommar men våren är inte färdig med oss än ; )

Nya jobbet känns ok hittills.. Börjar smått få grepp om läget.. men det skrämmer vettet ur mig samtidigt med ansvar och att vara vuxen ? jag är ju INTE vuxen än ju.. =P Eller?? Är inskolning denna vecka så det är mer att kolla läget och så vidare ? Nästa vecka börjar allvaret? =S

Ska lägga mig nu ? ska ta tåget imorn till jobbet och lämna bilen hemma. Dels för att jag inte vill köra inne i stan (Gbg) där vi har möte imorn ? och dels (ännu pinsammare..) för att det är lite bensin i tanken och jag fick inte upp tanklocket när jag skulle tanka idag? *he he* Det ÄR svårt att få upp i vanliga fall men nu var det helt omöjligt, antagligen pga av kondens av väderskiftandet mellan natt och dag de senaste dagarna. Men ändå SÅ pinsamt att inte kunna tanka bilen.. *he he*


Återkommer med mer tankar när kaoset i hjärnan lugnat ner sig... Allt är verkligen i uppror i skallen denna vecka. ALLT är så nytt på jobbet!! Fattar fortfarande inte varför de valde MIG till jobbet.. Vad har jag att komma med? Varför just jag? Tänk om jag gör totalt bort mig.. jag kan ju ingenting och är ju värdelös. Vad har jag att komma med? ...
Så känns det stundvis... =S
Fast i nästa stund känns det helt underbart att jag fått jobb och jag ser så mycket som jag vill göra, har massor av visioner och tankar.. =)

SPLITTRAD!!! FÖRVIRRAD!! OSÄKER! JAG...


Natti natt


nerver inför imorgon

Nervös inför imorgon, Blandade känslor. Vet inte vad jag ska förvänta mig eller vad som förväntas av mig.. Känns som jag kan inte förbereda mig på något sätt innan jag vet vad jag ska göra och vad mina arbetsuppgifter kommer att vara. Visst jag fattar de grundläggande arbetsuppgifterna ? att jobba uppsökande mot ungdomar och att vara ett stöd osv? Men vad det innebär i praktiken för mig återstår att se..

Haft en underbar dag idag!! Något trött imorse men piggnade snabbt till i solen ? Snacka om sommarvärme i solen =D så underbart!!! Tänkt att vi bor här.. i värmen! Fattar det inte än.. *he he*

Har just svullat i mig middagen ? kycklingtallrik fr pizzerian =P Blev sen middag, men vi skyllde på sommartidomställningen =) Ska väl lägga mig och läsa och försöka mentalt lugna ner nerverna inför imorgon? Då börjar mitt nya liv? På gott och ont antar jag..=S Detta kan bli de bästa 3 månaderna i mitt liv, eller de absolut värsta och hemskaste? Men annorlunda och spännande kommer de bli hur som helst och jag kommer lära mig massor av nya saker, nya erfarenheter? även det på gott och ont..  Jag kommer göra fel, göra bort mig och få ångra vissa val och handlingar? men det är väl så man lär sig och kan gå vidare i sin utveckling? Eller?
Ingen kan vara expert från första dagen på jobbet ? och detta jobb är något som jag har noll erfarenhet av sen tidigare? Det är det som gör det spännande ? men även det som skrämmer vettet ur mig? Jag är verkligen livrädd för detta steget? Men det är för sent att ångra mig nu.

Men ångra mig har jag gjort, många gånger sen jag sa ja till jobbet? =/ I fredagskväll, efter att ha ringt och tackat nej till både krim.utbildningen och till uska-jobbet tidigare på dagen, så ångrade jag mig verkligen? Jag kände det i magen och i bröstet.. ångest och rädslan.. ?Jag valde fel!?
Men detta att jobba med ungdomar har jag alltid viljat göra och detta är en guldchans att få prova på.  3 månader är perfekt att se om detta verkligen är vad jag vill. Jag kan ju alltid ta ett annat jobb efter detta vikariatet, det är inget jobb jag måste ha för evigt? Så egentligen ångrar jag mig inte om jag tänker på mitt val logiskt.. Jag är bara RÄDD ? (och det är inte så bara?)

Så att det är bara för lilla mig att svälja min rädsla och nervositet och kliva upp imorgon och köra till mitt nya jobb och se vad som händer. Imorgon vid denna tid så har jag överlevt min första dag förhoppningsvis.. =)

Man skall alltid ha ett öppet sinne och vara öppen för allt som kan hända.. Man kan aldrig förutspå morgondagens händelser så bäst är att leva i nuet och med ett positivt sinne se på nästa steg i livet? =) Ska skapa ett mantra för mig själv som går ungefär så..=)

*Andas in, andas ut... Andas in, andas ut...*


Nyfiken Gul

Vad va Göteborg rockar =P Eller bandet det vill säga ;) UNDERBARA goa killar =)
Superskoj kväll trots skoont, missad hållplats och myche pengar på taxi hem - men jag är nöjd =)
Ska sova nu och imorn blir det NERVOSITET inför måndag, första dagen på jobbet =S *hugaligen*

Natti natt,  har ju en timme att ta igen...
VÄLKOMMEN SOMMARTID =D

It sucks

Åkt på en släng av urinvägsinfektion, blä =/ Började igår. Har druckit vatten så jag rinner bort snart.. var lite febrig inatt men det känns bättre nu på morgonen. Kan ju INTE vara sjuk på måndag =S Det vore ju en fin start på nya jobbet =S

Så nu är det vatten och åter vatten i mängder som gäller och hoppas det försvinner. Jag får INTE bli sjuk nu =( *suck*

Tror det är för att jag är nervös som jag blivit sjuk.. Mitt dåliga självförtroende trycker konstant ner mig i skoskaften? och sen ligger det där och guppar vid fotknölarna tills jag hugger tag den i nackskinnet och försöker dra upp det åtminstone till knähöjd? Men jag kämpar strongt för att höja det lite mer? Men ett helt liv av dåligt självförtroende verkar inte vilja ändra sig över en natt direkt..  Mitt självförtroende det sitter hårt fast på den nivå som den stadgat sig på? fotknölenivå?

Men men.. Jag får jobba vidare,, Nu är det enbart vatten och åter vatten som gäller.. =/


OMG, jag fick jobbet!?Vad har jag gett mig in på?
Börjar jobba som fältassistent på måndag =S
Herregud =P

Är "bara" ett 80% vik till 15 juni men det är ju en start iallafall, och jag får in en fot på arbetsmarkanden =)

Jag darrar, har inte fattat att jag fick jobbet!! Helt ofattbart!! =D
Men de tyckte tydligen att jag passade för jobbet, och jag hoppas de har rätt.. Jag är livrädd iallafall,,,

Men det är ju bara att göra mitt bästa.. och man lär sig ju allt eftersom, eller hur?
Jag förväntas inte vara expert först dagen på jobbet.. hoppas jag..
*tvivlar på mig själv*

Nej, bara att behålla självförtroende och låta tiden utvisa hur det går =)

Jag har fått jobb?
jag har fått jobb!?
Jag har fått jobb
!! 

Herregud!!!, Vad har jag gett mig in på?? =P

det yttreApropå inlägget igår om utseende - idag åkte jag till intervjun osminkad och med glasögon och rufsigt okammat hår.. *he he* Hann dock innan fixa till mig lite och det kändes bra. Tänkt att det yttre ska spela roll, men det gör det för mitt självförtroende. Känner jag att jag ser ok ut så känner jag mig tryggare med mig själv. Trivs jag inte med mig själv så kan ingen annan göra det heller tänker jag..Jag vill inte behöva sitta och undra vad folk tycker och tänker om mig - och det slipper jag om jag vet att jag iallafall har gjort vad jag kunnat för att se ok ut =)
Det må vara ytligt att bry sig, men då är jag nog allt lite ytlig som vill se acceptabel och ok ut =)

Sen om jag ser fruktansvärd ut och folk skrattar åt mig, må så vara..
Jag vet om att jag ser ut som jag gör..=P

Intervju två avklarad

Gu´ så trött jag är i skallen nu. Två dagar efter varandra med jobbintervjuer har verkligen tagit energi, massor av energi!! Min hjärna har verkligen gått på högvarv, konstant!!

Skönt de är över iallafall och att de gick så bra som de gjorde =) snacka om att självförtroendet fått sig en rejäl kick ;)

Nu är ju nästan det värsta kvar, att vänta på svar.. Vet ju inte VAD jag vill ju.. eller.. jag vill ju ha båda jobben, av olika anledningar och på olika sätt. Jag ändrar mig varje sekund dock för vad jag vill mest..=/ Veliga jag ;)

Men det logiska är ju att ta det jobb som jag får först.. =) Det är ju ganska enkelt egentligen, är bara jag som krånglar till det en massa genom att vilja ha båda jobben?

Det mest skrämmande nu är ju OM jag verkligen får jobbet idag!! Jag blir LIVRÄDD!!!! Klarar jag verkligen av att jobba som fältassistent..?? =S Jag börjar starkt tvivla nu efteråt.. Så lagom då..;) Jag var hur positiv och självsäker som helst under intervjun men när de började prata om att jag skulle kunna få börja så snart som möjligt blev jag livrädd ju.. *he he* De berättade om vilka mina arbetsuppgifter skulle vara från början osv? och att de skulle ringa så snart som möjligt.. och så vidare

Tommy skrämde mig nyss och sa ?TÄNK om du har jobb imorgon?.? Herregud känner jag bara!! Får ont i magen bara av tanken .=S *he he*

Fast gud så spännande och vilken möjlighet och vilken erfarenhet det skulle vara =) Så kanske det blir skolkurator till hösten i så fall =P Den tjänsten skulle ju bli ledig sa de så.. =P

Krim känns fortfarande lika lockande och spännande på sitt sätt, men det är själva utbildningen som lockar där mest. Vet inte om jag passar som att jobba på ett fängelse, eller? Kan verkligen tänka mig frivården, eller som kurator inom kriminalvården ? så jag har ju framtidsvisioner inom krim också =)

Å andra sidan kanske jag passar mer inom jobb med unga, eller? Och det är ju vad jag viljat hela tiden, att få jobba med barn och unga!

Frågan är väl egentligen, vill jag jobba med stökiga ungdomar eller med stökiga fångar??  Det är ju en utmaning på olika sätt..

Vad vill jag med mitt liv, egentligen??

Krim är heltid tillsvidaretjänst medan fältassistentjobbet är 80% i ca 3 mån? Också en aspekt att fundera över. Krim är kanske lite mer ?prestige? och status än fältassistent.. Men spelar det någon roll? Hur ser lönelägena ut? Garanterat mer inom krim..

Ja ja.. det löser sig av sig själv tror jag =)  På ett eller annat sätt =) Det som är menat att ske i ens liv det händer oavsett vad tror jag =)  Och man gör val konstant i livet och man har rätt att ångra sig, Nya chanser dyker alltid upp =)

Detta är ju en win-win situation ifall jag skulle tvingas välja? =P Förra veckan var jag en hopplös arbetslösing, nu är jag kankse aktuell för två olika jobb, kanske ? plus att jag har en intervju på måndag för uska-jobb =) Det skall väl vara tusan om jag inte får något snart =P

Men klarar jag verkligen av det jobb jag kanske får ?
(börjar tvivla och är livrädd? =S )


ytliga funderingar

En intervju måste ju vara en av de större stunderna av egocentrism ;) Tänk en hel timme där Du är i centrum och det enda som det pratas om är DU.. Jag blir svin-nervös. Gud vad hemskt.. Fast man borde väl se det som något positivt? =)
Så här är ett STORT EGO-inlägg kvällen till ära =P


                

What to wear??
Tänkte på det imorse också, Vad ska man ha på sig på en intervju? Kanske låter som en trivial fråga, men jag tror det är viktigt. Det är ju kläderna och ditt ansikte som är det som ger intervjuarna det första intrycket. Man kan ju inte komma i jeans och t-shirt direkt (om det nu inte är ett sånt jobb vill säga). Att komma osminkad ger ju inte heller ett bra intryck. Man vill ju att det ska se ut som man ansträngt sig och engagerat sig för att se bra ut. Man vill inte se ut som att man inte bryr sig =) Men det får ju inte heller se ut om man ansträngt sig för mycket.. eller komma till intervjun och vara ?over-dressed?.. Det ska ju vara lagom naturligt men samtidigt lagom engagerat.. *he he* Lätt kombination..=P Vad vill man ge för intryck? Hur är man som person och hur är ens personlighet, kläderna måste ju passa den man är? Och sen den där frågan; Glasögon eller linser?? Uppsatt eller utsläppt hår? Uppsatt och glasögon ger ju garanterat ett annat första intryck än om jag kommer utan glasögon och ed utsläppt lockigt hår.. =) Vad vill jag ge för intryck av vem jag är? VEM är JAG, egentligen??

Ja ja,, Huvudsaken man känner sig nöjd med sig själv och trivs i det man har på sig =) Det är ju inte det viktigaste hur man ser ut till det yttre, det är ju bara ett första intryck. Resten av timmen skall man ju visa vem man är på insidan, och kanske bekämpa det första intryck som man gav?

*Nervös*


Intervju ett avklaradIntervjun idag kändes verkligen jättebra =)
Och det lät positivt efteråt också =P Nu är det bara vänta och se om jag går vidare till nästa steg i rekryteringen… Personlighetstest och psykologsamtal hos Pliktverket..  Tänk om jag kommer dit.. Jag gjorde ju aldrig lumpen som jag tänkt så att komma till Pliktverket blir väl det närmsta jag kommer lumpen =P…
OM jag nu blir kallad dit vill säga… *hoppas*


Om jag blir godkänt av Pliktverket så är det först då som jag är antagen till utbildningen och jobbet inom Kriminalvården. Snacka om lång process. Men han som skötte rekryteringen sa att vi som kommit till intervju skulle känna oss nöjda med bara att fått intervjukallelse. Vi är utvalda av över 650 sökande.. =P
Ganska coolt att ha kommit till första urvalet i alla fall =)
Jag är helnöjd med dagen hur det än går nu =D
Och dessutom så försvann den enda nackdelen med jobbet idag. Jag vara rädd att vi skulle bli tvungna att flytta när jag fick jobb men killen sa att självklart skulle jag jobba i Göteborg och bo kvar i Alingsås =) Han tyckte jag flyttat nog som just flyttat hit från Ume ;) Så då finns inga större nackdelar för detta jobbet som kriminalvårdare längre. =) *SPÄNNANDE*
Tänk, lilla mig i uniform och med batong.. Skrattretade!!! =P


Imorgon är dags för nästa intervju. Denna gång är det till jobbet som fältsekreterare i Lerum, det jag viljat länga. Men nu efter idag så känns Krim. helt ok också… Så nu vet jag inte vad jag vill längre.. =S Får se efter intervjun imorgon. Något av jobben borde jag ju få.. tycker jag..=P


Men VAD vill jag??

Ett livsavgörande beslut… Men ack så spännande =P Kanske inte ens behöver ta något beslut. Får antagligen inte nåt av jobben med mitt veliga intryck och kassa perosnlighet.. *he he* Men jag lever på hoppet =P


krim imornNervös.. Har inte förberett mig så som jag hade önskat inför imorgon - Intervju på kriminalvården.. Känner sådär inför det. Det är egentligen min reservplan.. Vill egentligen ha jobbet som jag har intervju inför på onsdag.. =) Men krim känner jag också för på sitt sätt. Spännande är det om inte annat =)

Och jag är ju egentligen inte dåligt förberedd på intervjun. Jag har gått igenom i huvudet de frågor som kan komma och har läst nästan allt på deras hemsida, nästan iallafall.. Det enda som brister är mitt självförtroende. Jag vågar inte tro på mig själv.. =/

 

Viktigaste egenskaper:

Human människosyn
Psykisk stabilitet
Empatisk förmåga
Social kompetens
Samarbetsförmåga
Flexibilitet
Stresstålighet

 

 Är jag verkligen psykiskt stabil? =P

Har jag god fysik? Nja.. =P

Social kompetens saknar jag ju totalt ibland när min blyga sida tar över.. =/

De andra kraven hoppas jag att jag uppfyller .. eller?

Hm.. kan man inte köpa självförtroende över nätet eller nåt tills imorgon??

Hade behövt ett hekto eller två..

 

Det kommer gå bra Imorn, jag vet. Allting ordnar sig alltid och det känns mest spännande trots allt.. Men nerverna och magen är nervös oavsett..

Det vore konstigt annars =)

 

Jag ser varje ny intervju som en vinst i sig. Fattar inte att folk läser mitt brev och tänker att "hon vill vi ha".. Det är ofattbart.. =) Så jag är överlycklig bara för att få komma på en intervju. Sen kan jag ju inte göra mer än vara mig själv och svara ärligt på frågorna =)

Det får gå som det går =) Det handlar om en timme av mitt liv, sen är det över =) Imorgon kväll kommer jag ju vara ÄNNU nervösare och räddare inför intervjun på onsdag som jag verkligen vill ska gå bra!! *he he* Detta är ju bara uppvärmingen.. ;)Ska försöka sova nu iallafall..

 

Kom-ihåg-lista tills imorgon:

 

Får inte glömma att lämna mitt dåliga självförtroende hemma.. det kan förstöra allt. Får inte heller vara för ärlig med mina svaga sidor utan låtsas att jag är Bäst =P


LördagkvällDags att sova. Druckit ett halvt glas vin ikväll. Smuttat på det sen middagen typ.. Gott vitt vin för ovanlighetens skull.. =) Men nu har den gjort mig så trött!! Suttit och spelat Wow med gänget här =) Skoj!

Har nattat barnen både igår och ikväll =D Så mysigt att läsa god natt-sagan och sen få mysiga varma gonattkramar =) De är så söta!

Idag har vi grillat på verandan och ätit på lunch och sen även middagen (pizza) där ute =P Är inglasat så vinden kom inte åt oss =) Imorn ska vi försöka hitta på nått skoj ? om det inte är alltför mycket orkan som de pratade på nyheterna om.. =/

Nu blir det kvällsfika och tv och sen sova..

Nerverna inför onsdagens intervju börjar göra sig mega nu.. =S *huvaligen* Men jag tänker att är det meningen jag ska få jobbet så får jag det. Jag kan inte mer än svara på frågorna och vara mig själv.. Och anser de att jag passar för jobbet så , Då är det Underbart, om inte så har jag ju i alla fall gjort vad jag kunnat =)


intervju =)Fått kallelse till en till intervju!!! Och det är ett jobb som jag VERKLIGEN VILL HA!!! =D
Fattar inte att jag ens är kallad till en intervju ? det är stort bara det för mig. Sen om de anser att jag inte passar så förstår jag.. Men de tycker jag är tillräckligt intressant för att kalla mig till intervju!
Jag är överlycklig =) *Pirrigt*

Ska försöka ta det lugnt och inte bli alltför nervös.. Men NU handlar det ju verkligen om något jag VILL. Intervjun i Borås kände bra men jobbet var inget jag kände för i hjärtat.. Likaså med detta inom kriminalvården.. det är bara något jag ser som något som duger i brist på annat? Men detta på tisdag, det är ju verkligen det PERFEKTA jobbet på så många sätt..


Nej, lugna ner dig nu ; ) Inte för höga förhoppningar nu.. Jag blir bara ledsen sen.. =/

Men jag VILL ju hoppas, jag vill ju tro att jag har en chans.. jag vill ju..

Kanske lugnar ner mig lite när första glädjen lagt sig..=)


Ska lägga mig och sova nu! Var in till Göteborg idag och sprang runt på Femmans.
Himlariket för en shoppiholic som mig.. ; ) Hittade så mycket jag ville ha .. =P
Men ändå köpte jag ingenting.. Men den dag jag får min lön från mitt första jobb.. D Å? !!!! =D

Köpte visserligen en film för 59:- på Jula sen på hemvägen.. =) Så helt kunde jag inte avhålla mig från att shoppa.. =P


Natti Natt !!


inom krim?

Nog är livet lite ironiskt ibland..
För några dagar sen spydde jag galla över samhället..
och nu ska jag på intervju för att börja jobba inom Kriminalvården.. *he he*


Har dock inte bestämt mig för om det är vad jag vill, men jag är kallad till intervju och det är ju värt att kolla läget =) Är en 6 månader betald utbildning och praktik innan man får jobbet men klarar man utbildningen är man garanterad fast tillsvidaretjänst =)

Den enda nackdelen ? en stor nackdel dessutom ? är att man måste vara beredd att ta en tjänst var som helst i Region Väst vilket innefattar från Halmstad upp till Skövde typ.. =S

Känns som det är jag kanske inte beredd på..
Vi har ju precis flyttat hit och det är här vi vill bo. Blir jag antagen nu så kommer vi ju skaffa lägenhet Alingsås och Tommy kommer börja jobba där. Möjligtvis kan vi ju få tag på lägenhet inne i Göteborg också. Men vi kommer ju inte vara villiga att flytta igen i juni i så fall..

Jobbigt!

Men först intervju och sen så får vi se efter det vad som hädnder =)


Åh när ni...

Ja.. denna låt är också en favorit =P
Upp med nävarna, kör hårt, ni ska se att det går...

http://www.youtube.com/watch?v=TDOfeit53vk&NR

Trying to recall


Såg finalen av melodifestivalen och blev så kär i denna låten. Hade ju läst innan om skrällen denna skolfröken gjorde.. men inte förstod jag att låten skulle beröra mig så =) Visst, hennes röst håller inte hela vägen och hennes uttal är väl sådär ibland ? men det är ju det som gör den så söt =)

Så underbar =)


http://www.youtube.com/watch?v=iv-iSZ-Qa4g


vårsol


Sol ute, sol inne och sol i sinne ; )

Skulle fixa cyklarna men saknade verktyg, de ligger nånstans.. som allt annat vi äger..; ) Så det får bli cyklar imorn istället.
Tappade som orken till allt..
Borde ta en promenad eller nåt istället.. men ja.. jag är för lat!


Härlig dag idag annars. Vi grillade korv till lunch ute på verandan, mysigt =)
Härligt med vårsolen! Börjar knoppas på träden och gräset blir grönt och det blossar upp blommor =)
Så mysigt!

Får se vad man ska hitta på ikväll.
Börjar sakna att träna.. Trodde aldrig jag skulle säga något sånt..; ) *he he*


kvällsgnäll*Suck* Missade desperate housewifes ikväll igen.. Blir som aldrig att man ser tv längre.. och det är väl bra.. Å andra sidan är anledningen till att jag inte ser Tv att jag istället sitter vid datorn.. ; ) Spelar WoW hela kvällarna  =P


Tog tag i mitt liv lite idag.. Får se vad som händer nu. Hör ingen av sig innan fredagen så måste jag försöka på fler ställen att hitta jobb. Detta funkar inte längre att gå arbetslös =/

Hade jag haft normal a-kassa hade det inte varit nån fara men nu är det så att a-kassan tydligen straffar de som jobbar extra under studietiden.. Lagom kul! =/

Hade jag som normala studenter bara studerat och partajat och inte jobbat extra så hade jag haft rätt till minsta ersättningsbeloppet (dvs runt 360kr)? Men nu när jag jobbat extra så baserar som ersättningen på den inkomst jag haft.. dvs 80% av typ ingenting..?? Har jobbat några helger och kvällar i månaden, pengar som enbart räckt till lite shopping och sånt, inget jag kunnat leva på.. Men nu anses det tydligen att jag ska kunna överleva på 80% av den nätta lilla summan.. Kunde de inte förvarnat mig om detta, att de straffar de flitiga i samhället som VILL jobba?? Jag trodde samhället skulle uppmuntra folk till att jobba..

Men men.. Samhället verkar ju vara som det är.

Har totalt tappat hoppa om att jobba som familjesekreterare på soc.. efter läst Magdalena Grafs bok så vet jag att jag inte vill jobba inom IFO.. Jag skulle inte klara med att som socialsekreterare vara så hjälplös och inte kunna hjälpa alla.. att sitta med bundna händer, att vilja göra så mycket för att hjälpa men att inte kunna för de regler och de paragrafer man måste följa osv..

Blir så ARG!! Så frustrerad? Visserligen utmålas soc mycket dåligt i hennes bok ? med all rätt .. Och det mest frustrerande med hennes ord är att man efter 3 ½ år på socionomprogrammet så vet man att det är så verkligheten ser ut.. tyvärr.. =/

Nog med galla över samhället.. ; )


Ska ta en kvällsmacka och choklad och läsa min nya bok ? Inte verklighetsbaserad! =)

//


gilla läget =)

Dagens citat från frukostbordet: "Om man blundar blir det mörkt å då ser man ingenting". 3 år och så klok =) Underbarast söta lilla barn.. det är så hjärtat värker efter egna ;)

Spelat WoW hela dagen nästan. Börjar gilla läget som arbetslös ;) Gosa och busa med barnen hela dagarna och spela och läsa böcker på kvällarna =P Kommer inte vilja flytta från detta hus.. kidnappar med barnen i så fall =P Mina små söta bustroll ;)

Ska försöka ta tag i mitt liv till veckan.. Visseligen lite svårt eftersom hela mitt liv finns nedpackat i lådor just nu och finns i garaget... *hm* Har en låda med kläder som jag packade upp idag.. tog en vecka att få arslet ur och göra något vettigt.. Men jag gillar verkligen läget just precis nu =) ( det är ju först i månadens slut som paniken kommer när vi inte får nån lön.. =S ) Men i nuet är livet helt Ok =)
Borde komma igång med nån vettigt träning snart också så tankarna får lite vädring och ordning. Vore bra mot all dallerfläsk också.. =/ Visseligen verkar magont och vätskebrist funka för viktnedgång så det är inget problem.. ;) Träningen är nog mer behövlig för mitt mentala mående =P Kanske min mage kan börja gilla läget snart också.. kanske =) Nu lockar sängen och min bok..

Natti natt =)


desperat hemmafru?

Gjorde ett test, vem är jag i Desperate Housewifes?? Först blev jag visseligen Bree.. men andra gången blev jag Susan =P Så jag får väl se det som jag är en blandning av dem två karaktärerna.. ; ) de känns bära uns sanning båda två..  ; )

Du är mest lik Susan Mayer.

Du är snäll och söt men ack så förvirrad. Du har inte lätt att fånga karlar och kommer knappt ihåg hur ett samlag utförs. Du är en aning godtrogen men väldigt omtyckt.

Du gillar:
Se på såpor, dricka the under en filt, få hjälp, måla, Madonna.

Du gillar inte: Konkurrens, otrohet, fusk, matlagningDu är mest lik Bree van de Kamp.

Du är en god mor och en god fru och gör allt för att behaga din familj. Dina grannar avundas dig men kan också skrämmas en aning av ditt överförnuftiga jag.

Du gillar:
Public service, storhandla, brodera, trädgårdsskötsel, baka kakor.

Du gillar inte:
Dokusåpor, Long Iceland Ice Tea, Christina Aguilera, lägenheter, otacksamhet.

Nyflyttade

 

Vad har hänt?

 

Flyttat nu. Kaos att få med allt och packa och att inte glömma något.. Man åker som inte tillbaka på en griskvart.. ; )

97 mil ska det tydligen vara. Åkte vid nio i fredags och var framme typ vid tio på kvällen. Landskap skiftade och vädret likaså. Har börjat återhämta oss nu efter två dagar.. Hela vårt liv bor nu i ett garage och vi har börjat installerat oss i barnens lekrum.. ; ) Rummet det består just nu av en bäddsoffa, några kartonger med kläder och så våra datorer. Detta är vårt nya liv, tillfälliga förhoppningsvis.. =P

Har fortfarande inte fattat att vi verkligen flyttat.. =/ Känns som semester, att vi bara är nere över en vecka och at vi åker HEM snart igen.. Det känns verkligen som lägenheten kommer finnas kvar.. men allt som fanns där står ju ute i garaget här?

Här är ju ?hemma? nu.. Konstigt..

 

VAD HAR VI GJORT? VAD HAR VI STÄLLT TILL MED??

 

Allt blev visserligen mer verkligt nu när jag pratade med mamma.. Det är ju verkligen bara mammor som kan ge en det sämsta samvetet och få en att känna sig som den mest värdelösa och sämsta människa som finns.. men man älskar ju dem ändå.. Brukar inte ta åt mig men ikväll fick hon mig att gråta. Hon kan verkligen ta en tillbaka till verkligheten och påminna om vilken dålig människa jag är?

Å andra sidan med all rätt. Jag är ju verkligen hemsk som lämnade lägenheten som den ser ut. Hon ville hjälpa till att städa och jag erbjöd mig att göra mer innan vi åkte men hon lyckades övertyga mig om att hon skulle ta allt när hon kom.. dumma jag att tro att det skulle vara ok.. Självklart skulle jag ha städat!! Jag har verkligen jättedåligt samvete!

JAG VET hur hemsk jag är som dotter och människa och jag vet hur dålig jag är som bara sticker? Förlåt!

 

Hur ska detta gå?

 

Jag fattar verkligen inte hur detta ska ordna sig, hur detta ska bli bra?

Visst, allt blir bra bara vi får jobb.. JA men jag VÅGAR inte jobba som socionom! Jag är inte redo för det, Jag är inte vuxen!! Det är ett vuxenjobb ju.. och det är jag inte redo för. Jag är livrädd.. Dessutom vill väl ingen anställa en barnunge som mig. Sen får jag inget jobb längre som uska tydligen, för nu är jag överkvalificerad och då vill ingen anställa mig.. Skoj!

Vad har de senaste 3½ åren varit bra för då? Inget jobb nånstans.. och en a-kassa som suger kotte!!

Kul liv ? NOT!!

 

Visseligen hade livet sett likadant ut i Umeå.. bara några ströpass på skitjobb nån dag ibland. Jag kan lika gärna vara arbetslös här som i Umeå. Här behöver man inte skrapa bilrutorna på morgonen i alla fall. Enda som jag saknar i Umeå är syrran.. =/ *suck* Men snart är det ju Västerås =P *Skynda hit* ; )

 

?Home is where the heart is? -  Och mitt hjärta är ju Tommy och han är med så då är jag ju hemma =P

Men min familj är ju lika mycket en del av mitt hjärta.. Så ?Hemma? är ju där de är.. långt borta.. =,( *Sakna*

Lite ostadig mark just nu.. gungfly.. Inga säkra kort.. Allt hänger som löst och det kan gå precis som det vill..  Varje dag är en ny spännande utmaning..

Inget jobb, ingen fast bostad och ingen fast inkomst.. Men friskt vågat hälften vunnet =P Klyschor är min grej just nu ; )Vi har sköna sängar att sova i och mat för dagen. Vi har ju tak över huvudet och bor riktigt bra. Underbara människor =D Och dessutom omgiven av barn hela dagarna.. Kan lilla jag må bättre.. ; ) Konstant barnvakt till två energiknippen =)

 

Allt ordnar sig alltid till slut. Det är bara jobbigt att inte veta, När kommer det ordna sig och hur? Vad vill jag ska hända och när? Vad vill jag med mitt liv egentligen?? Nu är ju värsta chansen att börja om på nytt.. Att hitta mig själv, den jag är och framförallt den jag vill vara..


  

Att vara vuxen?

When did it happen, And how do I make it stop?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0