TVÅ dagar kvar...

... Imorgon åker vi HEM!!!! =D
Kan inte fatta det!! Känns overkligt att det verkligen är JUL nu.
Kan ju bero på de gröna gräsmattorna och den oktoberkänsla som infinner sig när man går ut...Jul för mig är familj och gemenskap, massa värme och skratt =) Och så en massa god mat som mamma lagat =P
Och självklart Kalle Anka ; )

Mitt största problem just nu dock är att hinna packa allt.. =S Trodde mig ha massor av tid men inser ju att en kväll inte är så mycket att hurra för =/ allarminst när jag har hälften av alla julklapparkvar att slå in. Packandet blir ju inte heller lättare av att jag inte kan ha något i min garderob längre utan allt är för litet... Och de få plagg som jag kan ha de använder jag ju nu och tvättid är ju bara att drömma om =/
så är det väl med god planering ... ; ) Allt i sista sekund och panik.. ; )

Nu skynda till bussen!!


Dagens skämt

Julstressen är igång. Just nu har jag övergett julklappsinslagningen för en annan stress - Vad ska man ha på sig?? Julafton är ju ok att ha lite mer mys-mys på sig för då är man hemma med familjen och ungar och  hundar lär ju dregla ner en.. ; )
men sen annandan är det utgång - liksom på nyår och då kan man inte ha samma kläder på sig så jag måste ju ha TVÅ uppsättningar lite finare kläder - och just nu äger jag inga såna kläder som jag kan ha!! NAckdelen med att bli lite "trivselviktig"... Man måste införskaffa sig en helt ny garderob vilket man (=jag= absolut inte har råd med just nu =/ Dessa kilon ska ju bort efter nyår men som syrran sa - det är ju ingen mening med att börja kämpa bort dme nu innan jul. Julen ska man ju njuta och må gott och äta allt mumsigt ; )

Ett exempel på min frustration över kläder. Min klänning från förra året som jag älskade, den är typ en deci för liten för att kunnas stängas... Jag skarttar åt det nu men jag tror det är en försvarsmekansim som döljder min gråt.. ; ) Jag emnar, jag tyckte ju jag var tjock förra julen.. Vad är man inte då nu??
Ja ja.. whatever.. Jag må vara tjock men jag är ganska söt ändå ; ) eller iaf min gosemage. Och min sambo älskar mig ändå med eller utan några extra kilon =P

                  

Ovan: Jag december 2006

Nedan: Jag December 2007 samma klänning

             

Vackra gravida kropp

Jaha.. så mycket för "nöjd med sin naturliga kropp"... Bloggade ju om Jennifers härliga attityd och inställning till sin kropp. PÅ med bikini!! osv.. Mn här är förklaringen till hennes lycka...


http://www.expressen.se/Fredag/1.970938/nu-vantar-love-hewitt-barn


Det är klart man är nöjd med sin naturliga vackara GRAVIDA kropp...
Då är det inte så konstigt man njuter av livet och att allt är bra och lyckligt...

Yeah Yeah.. Whatever...

Me and ugly betty

Läste Aftonbladet för nån dag sen om kändisarnas riktiga vikt och där visar det sig att Ugly Betty ni vet... Japp, här har ni en tjej till i samma viktklass och längd. Me and Ugly Betty...

                                                   


Nu är ju inte hon som spelar Ugly betty ful i verkligheten men jag har alltid tänkt när jag sett serien (Följde den förut) att visst att jag är kort och klantig - men jag är iaf inte så där tjock... Men nu har det visst visat sig stämma på mig med..
Bortsett från att jag nu för tiden slipper tandställning och glasögon (har linser) och att jag försöker att klä mig ganska neutralt och följa modesvängarna lite (pga  osäkerhet - jag skulle aldrig våga klä mig som Betty eller på annat sätt avvikande från vad som är "acceptablet" och basic.. ) så är jag nog den svenska motsvarigheten till Ugly Betty...

image197

Önskar dock jag kunde vara lika vacker som America Ferrera också.. Att jag med kunde "byta om" och vara vacker och sexig med rätta kläder och lite smink...

image202
Hon ser verkligen ut att trivas med sig själv och sin kropp och det gör henne vacker och sexig. Läste dock en artikel där hon sa att när hon var yngre stod och grät framför spegeln för att hon var så tjock och att hon ville se ut som Charlies Änglar osv.. Men det är tur och skönt att hon accepterat sin kropp och vågar visa den på bästa sätt =) tänk om man själv hade den potentialen... Mina förutsättningar skiljer sig något från hennes tyvärr.

image198America Ferrera spelar Ugly Betty och hon är verkligen vacker den tjejen =) Älskade henne redan i filmen "Smarta kvinnor med riktiga kurvor" http://www.discshop.se/shop/ds_produkt.php?id=40664
Den filmen har ett sånt härligt budskap. Åh måste få tag på dne igen och se den =) Kanske kan även jag jobba mig till att trivas med en kropp storlek större?
Men det är skillnad på att vara sexig och size L med självförtroende än att vara det och känna sig som en grå fet liten mus... (dvs jag..)


Härligt attityd

Härliga Jennifer

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article1399166.ab

Man får som lite mindre prestationsångest av att se henne vara så glad och lycklig . Ser så ut på bilderna iaf - och bara njuta av livet semester och sin kärlek.
Och äntligen en bild av en normal kändiskropp - även om han räknas som "tjock" i Hollywood.
Fram för mer naturliga tjejer =)


Julen närmar sig

Hittade en sån söt lista över julmat.. Man blir nästan hungrig ; )

Jullista!

Pepparkakor - Lussebullar - Lussebullar, men pepparkakor kommer tätt efter. Lika mycket jul båda två =)
Skumtomtar - Knäck - Inga skumtomtar för mig!!. En knäck kan vara gott men så jobbigt när det fastnar i tänderna..
Ischoklad - Marsipan - Oj så svårt att välja.. Måste ta båda
Köttbullar - Prinskorvar - Helt klart prinskorv om jag får välja =).
Julkorv - Julskinka - Självklart!!
Lax - Sill - Också svårt val, båda är goda på olika sätt =)
Revbenspjäll - Janssons frestelse - Jansson, om man petar bort fisken ; ) O mammas revbenspjäll.. - hur ska man kunna välja?
Paradis - Alladin - Alla sorters choklad!!
Rullsylta - Pastej - Nej, inget av detta.
Glögg - Julmust - Must till middagen och glögg till kvällen, med massa pepparkakor till ; )
Rödbetssallad - Dopp i grytan - Röbetssallad till prinskorvarna, en självklarhet. Dopp i grytan ok på morgonen =)
Ris a la malta - Risgrynsgröt - Helst inget, men visst måste man äta gröt på morgonen =)
Äppelmos - Senap - På skinkan blir det ett svårt val men jag gillar ju senap så =)

                                              

Julpyntade lite igår. Efterosm vi ska åka hem känns det inte som man orkar lägganer så mycket energi på att pynta - tid och ork är en stor bristvara!! - men lite fixade vi ändå till igår =) Kök och vardagsrum. Är bara datarummet kvar och det ska jag försöka ta itu med idag. Får en inneboende hos oss imorn så det måste städas lite härinne i datarummet ; ) Han känner oss så han vet hur stökiga och slarviga vi är.. men det känns ändå som man vill ha lite ordning =)


Muffinens återkomst

Länge sen sist jag skrev. Jobbet tar allt tid och ork. Hinner knappt med något annat än att åka buss, jobba och sova. Tacka vet jag helgerna nä man kan hinna med att få lite ljus på näsan ; )

Vad hänt sen sist? Jo jag har blivit tjock, å då menar jag inte det där sedvanliga "Åh vad tjock jag är" utan nu är det allvar. Ställde mig på vågen häromdan och höll på trilla av. Den måste vara trasig tänkte jag... =/ Nog för att jag vet att alla byxor är lite trånga och jag vet att jag gått upp.. men nu har jag verkligen passerat den gräns som jag sagt att jag ALDRIG ska passera. Det är inte det minsta kul men jag kan inte annat än skratta.. Det måste vara en mardröm detta.
Jag vet att det bara är att börja träna men jag hinner ju aldrig.
Så nu är det muffinseffekten med ALLA mina byxor. Jag går numera oftast i långkjolar för de är de enda som jag kan ha utan att kvävas..
Å andra sidan, Vad är det för fel med att vara lite tjock? Egentligen?
Mitt BMI ligger över gränsen till övervikt så det kan ju vara lite hälsofarligt.. men det är ju många som är överviktiga.. och jag ska inte vara så här tjock för alltid.. Bara tills jag får tid att träna igen.

Jag vet, Vi kan kalla det en protest mot de sjuka Hollywood idealen!"
Ja det här är min protest och manifestation mot Angelina och gänget!! ; )

RSS 2.0