NERVÖS

DÖNERVÖS!!!!!!!!!!!!!!

Hatar första dagen på jobbet, och detta jobb ville jag ju ens ha..
Herregud vad jag ställer till det för mig... =/ *suck*


image177

Kommentarer
Postat av: Caroline

Du har gjort mkt mer än vad jag gjort inom området socionom den senaste tiden- Go girl! :)Jag funderar än vad jag vill hitta på och jag är sån att jag rör mig inte i fläcken förrän jag fått en uppenbarelse...typ;) Kram

2007-09-03 @ 12:45:23
Postat av: Peigi

Hoppas dagen gick bra! Förstår dig fullt ut, jag avskyr också första dagen på jobbet... Bara en massa ofullständiga intryck och kaos. Vad är det för jobb du har nu då?

2007-09-03 @ 23:16:27
URL: http://peigi.blogg.se
Postat av: Peigi

Tack så mycket! Jag trodde aldrig jag skulle få det... jag har inte fattat det än heller, men det börjar märkas på att jag för första gången på år och dar, sov mig igenom en hel natt. Känns sorgligt att sluta mitt nuvarande, kommer sakna "mina" brukare och kollegorna. Men det här nya ska bli så kul!
Lycka till med jobbet! Jag hoppas det kommer kännas bättre för dig snart och att det blir lättsammare, men det är klart det kommer göra, du har rätt attityd och du bygger ju upp en alldeles förträfflig cv, med olika socionomjobb! De jobb du haft och har visar ju på din mångsidighet och flexibilitet! Jag tycker du är så jäkla duktig och modig som inte bara provar på utan också fullföljer allt. Det är inte många som har den styrkan. Ta hand om dig! *kram*

2007-09-06 @ 15:44:08
URL: http://peigi.blogg.se
Postat av: Peigi

http://www.chriswetherell.com/elf/
http://www.chriswetherell.com/hobbit/
kolla vad du heter på alviska.. eller som hobbit... jag heter Celebriän Telrúnya och/eller Orangeblossom Gamgee-Took of Bywater... kanske ska ta nåt av dem istället?

2007-09-06 @ 15:49:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0