lördagskvällen...

Ok, glöm det jag skrev igår om en lugn kväll med ett glas rött... Det blev hela flaskan.. och lite till.. =P
Känns idag att det var länge sen man drack..
Men kul hade jag. Åkte till några kompisar hela gänget och åt thai-mat ( Åh jag har massa rester i kylen kvar...!!!) och sen spelade vi massa wii =P

Oh shit, jag hat tvättid kl tio... Kanske skall sova en stund till..
Grabbarna kommer ju sova hela dagen.
Fan vad skoj vi hade (jag hoppas jag kan säga "vi".. JAG hade skoj iallafall =P )

Men sen tänker jag på hur jag misshandlat min kropp under en enda kväll. Den kommer ju aldrig förlåta mig.. Jag som levt så bra de senaste tre månaderna... Det tog jag igen på en enda kväll...
Men det är bara att "get back too the track" och minnas (?) allt skoj från igår.. =P (hoppas jag inte gjorde bort mig bara...)

Idol?

Attans att jag inte följde med grabbarna in till Gbg idag - Är ju tydligen antagningar till Idol i Gbg idag på Svenska Mässan - där killarna är på Fiskemässan idag...; )
Attana att jag missade min chans till kändisskap nu.. ; )

Omotiverad till tusen

Helg, äntligen!
Har varit en lång vecka, gått upp vid fyra varje morgon och det känns nu. Igår var jag hemma halv åtta på kvällen.. och ändå ska det vara den "lugna" veckan på jobbet. Nästa vecka börjar kaoset igen..

Är så trött idag, seg och omotiverad till allt. Känner mig värdelös som inte tränar idag - men jag varken orkar eller har lust. Dessutom snöar det så jag vill inte ta cykeln till tränigen heller.. Så jag skippar allt och ligger hemma istället.
Har städat och tvättat idag. Får så dåligt samvete över att jag ligger hemma och jäser... Å andra sidan är det ju faktiskt lördag.. ; )


Sambon o vår inneboende är inne i Gbg på Fiskemässa. Jag orkade inte följa med. Visst att det kan vara skoj att fiska osv men jag kände mig inte motiverad att knalla runt på en mässa hela dagen.. Ser Vänner på Tv istället.. ; )


Var så partysugen igår. Pratade med en kompis som drack vin och jag kände hur länge sen där är sen jag drack vin sist. Drack visserligen ett halvt glas körsbärsvin i påskas med mamma. Annars har jag nog inte druckit sen i julas, och innan dess minns jag faktiskt inte när det var sist. Jag som var så mycket party-människa förut.. ; ) Kanske dags att väcka henne till liv igen =P Hade varit gott med ett glas rött och ligga i badet och slappa ikväll... ; )


Annars händer inte så mycket i mitt liv just nu. Jobb och sova känns som allt man gör. Och försöker hinna med att träna. Ska börja jogga snart igen, men jag har inga bra skor så jag måste köpa nya. Har kollat runt men det är så dyrt =/ Vill ha nya inlines med och de kostar också mycket...


Å andra sidan spelar det ingen roll i helgen för det bara snöar och regnar ändå. Då får man med gott samvete (hoppas jag?)  ligga inne och slappa.. ; )

image239


Körsbär

Så grymt gott!!
Har börjat med en ful ovana - igen.
Jag måste äta någon på kvällen innan jag somnar, som en efterrätt till middagen : jag är inte hungrig, bara sugen.. Innan har jag vänjt av mig det beteendet.. men nu verkar det vara tillbaka =/


Hur som helst, var ju på Lidl igår och jag hittade något som såg så gott ut
- och nu VET jag att det är gott!! =D
Jag älskar körsbär =) Jag hittade en dessert från Linessa med 0,2 % fett. Det är en Kvargdessert står det på förpackningen - och snacka om GOTT! =D
Innehåller 87 kcal/100g och det är väl inte mycket? Inte för att vara en sån söt och mumsig efterrätt ; )


Nog för att Lidl har udda saker, och helt sjuka saker.. Men ibland förvånar dom mig och man kan hitta riktiga fynd =)
Deras körsbäryoghurt är grymt god oxå!! ; )


Nu ska jag duscha och sen sova. Om ni bara visste hur sugen jag är att gå till kylen och sleva upp en portion till av körsbärsdesserten... ; )


Kanske skall börja köpa vanliga färska körsbär istället.. ; )

image238


pancakes

Ätit pannkakor till middag idag - äntligen =) Har gått och längtat så länge.. men aldrig orkat, eller hunnit göra det.. men idag så gav jag mig tusan på att orka ; ) Gjorde dels vanliga pannkakor och sen gjorde jag såna amerikanska pancakes med blåbär i.. Och snacka om GOTT!! Himmelriket.. ; ) Åt blåbär till och så lite vaniljglass. Och det finns massa glass kvar tills ikväll.. Farligt farligt.. ; )


Grabbarna åkte iväg med en kompis för att kolla på en båtmorot i Uddevalla.. så de blir väl borta hela kvällen. Jag har just varit ute med vovven och nu ska jag ta en dusch - eller ett varmt bad kanske? - och sen se tv och äta glass med varma blåbär...

Det förtjänar jag efter min promenad..=P


Kämpar för beach 2008 men det står stilla sen i påskas.  Åt massa gott då och det verkar envist vilja sitta kvar.. =/ Men jag känner att jag inte har nån brådska just nu. Det viktigaste är trots allt att njuta av livet och känna att man mår bra. Ångest över vikten har man haft så många gånger - och det gör bara att man mår piss! Jag kan ändå inte förändra min vikt över en natt, det tar tid, så varför ska jag må dåligt just idag över det?? Idag väljer jag att må bra istället.. =) Det är så många dagar som gått till spillo åt att man mått dåligt och man har lagt så mycket energi på att hata och förakta sig själv. Vad är det för mening med det?


Nej idag väljer jag att må bra istället, och jag väljer att se allt gott jag gjort idag, och lägger min energi på att uppmärksamma mina bra och positiva sidor.. ; )


Livet går upp och ner och det finns alltid saker att vara arg eller deppig över - men det finns minst lika många - om inte fler - saker att vara glad och positiv över.. =)



image237

Tänk vad lite pannkakor kan göra med ens humör.. =P


Ingen träning =/

Skulle träna idag hade jag tänkt. Dessvärre är jag ju tidernas största klantarsel...  På väg till jobbet igår så ramlade jag med cykeln..  Kändes inte som nån större fara då, blev antagligen chockad och var stressad för jag var försenad till bussen. Men ju längre dagen gick så gjorde det ondare och ondare i min axel. Kändes först som lite lätt träningsvärk men sen började det kunna värka till ibland också.  En kollega på jobbet klämde och kände, och hon tryckte precis på rätt punkter så jag bara ville skrika rakt ut!! Aj aj.. Men hon sa att det nog bara var muskelfästet som fått sig en smäll. Och inte konstigt det när jag landade med hela min tyngd på axeln med cykeln över mig...  Hon tyckte jag skulle köpa zon som kunde lindra och dämpa inflammationen. Så det är ju inget allvarligt... men jag vågar inte anstränga axeln med träning idag. Hade tänkt BodyBalance eller BodyPump vilka båda innebär belastning på axeln. Är ett danspass kl tre men min sambo slutar jobbet två och jag vill gärna hinna umgås med honom lite när det är helg =) Vi kanske skulle iväg och köpa nya rollerblades till mig.. ; )

Så.. Ingen träning för mig idag =( Jag som var så Peppad!! Så nu sitter jag med dåligt samvete och känner hur onyttig jag är =(


Tog visserligen en långpromenad innan frukost så jag borde inte känna mig så lat... Men samtidigt vet jag att det är lördag och det slinker så lätt ner för mycket mat och onyttigt. Jag hade behövt dom där extra motionskalorierna...

Men man skall inte gråta över spilld mjölk, utan var glad för vad man har och leva i nuet. Göra det bästa av situationen och så vidare.. ; )
Kämpa vidare =P


Än är det ett tag kvar till Beach 2008.. ; )

image236


RSS 2.0